En Çok Beğendiğiniz Ve Önemsediğiniz İlahiyyatçı Kim?

Buyrun,seçin

• Nihat Hatipoğlu

Oy: 10 66.7%
  • Zekeriya Beyaz

Oy: 0 0.0%
  • Yaşar Nuri Öztürk

Oy: 4 26.7%
  • Cübbeli Ahmet Hoca

Oy: 1 6.7%
  • Hayrettin Karaman

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
Ben sivri diline rağmen Yaşar Nuri Öztürk diyorum. Bilmediği bir şey yok neredeyse. İnsanlara doğru olanları açıklıyor. Sivri dili tabi ki yanlış ama insanların karakterini eleştirmek bize düşmez.

Nihat Hatipoğlu'nun da yaşanılan olayları anlatırken çok iyi yorumladığını söylemek isterim. Aslında şıkların arasında Kanal 7'de ki Mustafa Karataş'ı da görmeyi isterdim. Onu da çok başarılı buluyorum. :)

mustafa karataş kesinlikle olmalı o da çok iyi bi tane daha vardı aklıma gelmedi

hayrettinkaraman.jpg
@OzaN

Necmettin Nursaçan. Soyadı gösteriş olsa da. :D Yani listeye eklenebilir. :)

XanTier post: 1369922' Alıntı:
O iyi anlatıyo da uçaklarla saldırdılar falan diye günümüze göre yorumluyo falan komik oluyor :D

haklısın ama bi yandanda günümüze uyarlaması lazım :D

berkann post: 1369928' Alıntı:

Cidden nur saçıyo o ya. Bayılıyorum ona.

- - - Ekleme - - -

34rcp44 post: 1369930' Alıntı:
haklısın ama bi yandanda günümüze uyarlaması lazım :D

Ama çok aşırıya kaçıyor bi hikaye anlatacak sürekli kendi laflarıyla karıştırıyo günümüze uyarlıyor senaryo yazar gibi diyalogları falan söylüyo kafadan :D

mustafa karataş kesinlikle olmalı o da çok iyi bi tane daha vardı aklıma gelmedi
Ömer Döngeloğlu'nu diyorsan onun daha kaydetmesi gereken birçok bilgi var. Bir ara Yaşar Nuri ile çok atıştılar. Ömer Döngeloğlu ismini vermeden Yaşar Nuri'ye laf attı. Yaşar Nuri'de canlı yayında kafir dedi hatta. :GDG:

- - - Ekleme - - -

Bende kimdi şu Beyaz TV'de ki adamın adı diyordum. Gerçekten o adamında inanılmaz bilgisi var. Biraz sesi ürkütücü olsa da gerçekten çok bilgili bir adam o. Takdir ettiğim bir diğer isim. :)