En Çok Beğendiğiniz Ve Önemsediğiniz İlahiyyatçı Kim?

Buyrun,seçin

• Nihat Hatipoğlu

Oy: 10 66.7%
  • Zekeriya Beyaz

Oy: 0 0.0%
  • Yaşar Nuri Öztürk

Oy: 4 26.7%
  • Cübbeli Ahmet Hoca

Oy: 1 6.7%
  • Hayrettin Karaman

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
hocalardan soruyosan cübbeli ahmet hocanihat hoca

Nihat Hatipoğlu gerçekten işini iyi yapıyor gibi diğerleri daha çok şovmen. :):)

İzlemekten en çok keyif aldığım ise şüphesiz Yaşar Nuri Öztürk. Saba Tümer ile çok iyi ikililer. :D

OzaN post: 1369807' Alıntı:
Nihat Hatipoğlu gerçekten işini iyi yapıyor gibi diğerleri daha çok şovmen. :):)

İzlemekten en çok keyif aldığım ise şüphesiz Yaşar Nuri Öztürk. Saba Tümer ile çok iyi ikililer. :D

sen cübbeliyi izle de keyif nasıl alınır gör adam süper anlatıyo komik hemde :D
cübbeli ahmet hocanın bilgisinde din adamı çok çok azdır nihat hocanın da müthiş bir bilgisi ve anlatımı var
yaşar nuriyi o kategoriye almıyorum bile adam cuma saati tv de program yapıyo neden cumaya gitmiyon diyolar doktorum kalabalıkta bulunma dedi diyo sanki stüdyoda bi tek o var bi de hocayım diye tv ye çıkıyo böylelerini çıkarmayackasın

takas post: 1369821' Alıntı:
sen cübbeliyi izle de keyif nasıl alınır gör adam süper anlatıyo komik hemde :D
cübbeli ahmet hocanın bilgisinde din adamı çok çok azdır nihat hocanın da müthiş bir bilgisi ve anlatımı var
yaşar nuriyi o kategoriye almıyorum bile adam cuma saati tv de program yapıyo neden cumaya gitmiyon diyolar doktorum kalabalıkta bulunma dedi diyo sanki stüdyoda bi tek o var bi de hocayım diye tv ye çıkıyo böylelerini çıkarmayackasın

Dini bilgi için değil eğlence amaçlı izliyorum zaten. :D Yine de sorulara falan verdiği cevaplar mantık sınırlarında gibi genel olarak. :):)

Cübbeliyi pek izlemedim doğru düzgün o yüzden bir şey diyemeyeceğim. :)

aslında annemde o ikiliyi açıyo hep gülmek için ama hoca gözüyle bakmıyorum ben :D

Nihat Hatipoğlu ama bazen çok coşuyor. Gecenin 3'ünde bir bağırıyor, maşallah yani. :D

Nihat Hatipoğlu çok güzel anlatıyor sanki orada bulunmuş gibi anlatıyo hem de. Çok etkileyici.
takas post: 1369852' Alıntı:
aslında annemde o ikiliyi açıyo hep gülmek için ama hoca gözüyle bakmıyorum ben :D

Zekeriya 1 Yaşar Nuri 2 :A :A

OzaN post: 1369874' Alıntı:

Evet dün gece fena coştu mesela gece gece neye uğradığımı şaşırdım. :D

Bir de biz damdayız açık her taraf. :D Ses yapan tek ev de biziz. :D Komşular evi basacak diye korkuyorum. :D