bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,347
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Herkes yazsın o zaman en son benim listeden 5 filmle tamamlarsınız.Fight Club'u da ben yazdım
Herkes yazsın o zaman en son benim listeden 5 filmle tamamlarsınız.Fight Club'u da ben yazdım
@The_Erinch Sen gerekenleri alırsın z atende Tobeyli Örümcek Adamı unutma sakın gelmiş geçmiş en iyi süperkahraman serisiInception
StarWars (Seriyi 123456 olarak izlersen efsaneeeeeee)
X-Men serisi de sırasıyla izlenirse o da çok güzel (@Çiğdem @Harunnn60 )
Şimdilik aklıma gelenler
@sokak sanati@The_Erinch Sen gerekenleri alırsın z atende Tobeyli Örümcek Adamı unutma sakın gelmiş geçmiş en iyi süperkahraman serisi@Harunnn60 @Bully @serhatt @mrt-06 @xemrexxx @MasacRE @MEnes @Turkuazz
Ağına düşürür inş. seni@The_Erinch Sen gerekenleri alırsın z atende Tobeyli Örümcek Adamı unutma sakın gelmiş geçmiş en iyi süperkahraman serisi@Harunnn60 @Bully @serhatt @mrt-06 @xemrexxx @MasacRE @MEnes @Turkuazz
Azdın iyice 😱
Azdı iyice be baksana
Öbür konuda bize sallıyordu bi de melun .ss @ÇiğdemAzdı iyice be baksana
iSTEMEZ
Sahtekar be .ssÖbür konuda bize sallıyordu bi de melun .ss @Çiğdem
Sinir kısmını bilmiyordum 😱 bak sen şuna 😱
Ben de diyorum hayret bu filmleri okadar seviyorsa neden aylık film etkinliğimizde önermedi şu zamana kadar 😱 @Tolstoyevski
Listesine iki kere yazacak kadar çok sevdiği La La Land filminin konusunu atayım da bak orada yazdıklarına bir incele
2016 - La La Land / Aşıklar Şehri - Film Yorumları
La La Land (2016) Türü: Komedi, Dram, Müzikal Yönetmen: Damien Chazelle Senaryo: Damien Chazelle Oyuncular: Ryan Gosling Emma Stone J.K. Simmons Amiée Conn Terry Walters Thomas Jefferson Shelton IMDb Sayfası Filmin Fragmanıfav10.net
O mesajı editlememişim orada öyle kalmış.Normalde filme sinemadan çıktığım gibi yorum yaptığım için anlık duygu yoğunluğu sebebiyle 10 vermiştim ama sonradan 9'a düşürmüştüm puanımı.
@Tolstoyevski yoldaşımız ise normalde 7 civarı bir puan vermişti ama filmin overrated olduğu iddiaları sebebiyle ve herkesin çok beğenip yüksek puanlar vermesi sebebiyle klasik TOLS'luğunu yapıp puanını düşürmüştü.Hatta o sene onun sevdiği bir filme verilen çok düşük puanların bunda da etkisi olmuştu...Benim beğeni attığım puan 3 değil 7 civarı bir puandı yani.
Godfather (I, II, III)
Matrix (1, 2, 3 ve hatta çıkmamış 4. film)
The Irishman
Melancholia
İlk üç seri çok başka@The_Erinch Sen gerekenleri alırsın z atende Tobeyli Örümcek Adamı unutma sakın gelmiş geçmiş en iyi süperkahraman serisi@Harunnn60 @Bully @serhatt @mrt-06 @xemrexxx @MasacRE @MEnes @Turkuazz
Keşke seri bu adamla bitseydi. Son versiyonunu çok eleştirmiştik bir çocuğu oynatıyorlardı.@The_Erinch Sen gerekenleri alırsın z atende Tobeyli Örümcek Adamı unutma sakın gelmiş geçmiş en iyi süperkahraman serisi@Harunnn60 @Bully @serhatt @mrt-06 @xemrexxx @MasacRE @MEnes @Turkuazz
Godfather (I, II, III)
Matrix (1, 2, 3 ve hatta çıkmamış 4. film)
The Irishman
Melancholia
Benim kayıp ikizimsinTost makinesi miyiz lan yoksa... 😱
Geçmiş geçmiştir, geride kalan bitmiştir... Ne saçmalıyorum bilmiyorum ama istemsizce güldüm...Benim yerime @Dosi atmış ama gerçekten bu moda düştüm geçmiş ifşası yapılınca, kötü oldu bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?