Barıştılar bile![]()
![]()
Reklamsa eğer boşuna tilki kızı avlamıyoruz vlla inş @Arslan Bey @MasacRE- @dreamy da bu sahtekarlığı görür ve kulubumuze gelirlerhepsi reklam çalışmasıydı![]()
Barıştılar bile![]()
![]()
Reklamsa eğer boşuna tilki kızı avlamıyoruz vlla inş @Arslan Bey @MasacRE- @dreamy da bu sahtekarlığı görür ve kulubumuze gelirlerhepsi reklam çalışmasıydı![]()
Koskoca dünya starı niye böyle bir reklam ihtiyacı duysun siz kafayı yemişsinizReklamsa eğer boşuna tilki kızı avlamıyoruz vlla inş @Arslan Bey @MasacRE- @dreamy da bu sahtekarlığı görür ve kulubumuze gelirler![]()
![]()
![]()
Tam Çiğdem cadalozunun nazarı, kem gözleri değdi diye çemkirmeye geliyordum ki Utku'dan güzel haberi aldım.Barıştılar bile![]()
![]()
Yinemi şarkı çıkarıyor utanmadan bir rezil klipte buna çekerBabanın her şarkısı olay zaten, dinledin mi son şarkısını
Aman kim takar onu Türk pop müziğinin yüz karası kendisi zatenYinemi şarkı çıkarıyor utanmadan bir rezil klipte buna çeker![]()
![]()
@Bully
Serdar bunlara diyor işte bana demiyorya![]()
![]()
![]()
Hala onlar sayesinde kaliteli müzik dinliyoruzAman kim takar onu Türk pop müziğinin yüz karası kendisi zaten![]()
Kaliteli miHala onlar sayesinde kaliteli müzik dinliyoruz![]()
![]()
![]()
Tabi reklam ayolReklamsa eğer boşuna tilki kızı avlamıyoruz vlla inş @Arslan Bey @MasacRE- @dreamy da bu sahtekarlığı görür ve kulubumuze gelirler![]()
![]()
![]()
Pabucumun starı olmasın oKoskoca dünya starı niye böyle bir reklam ihtiyacı duysun siz kafayı yemişsiniz@serhatt
Maksadı dikkat çekip konuşulmak![]()
Sadece şarkı söyleyerek konuşulmadığını çok iyi gördü tabiTabi canım,sırf o yüzden numara çevirdiler işteBi uyanık kendileri ya
![]()
Al bir tokat da sana
Tam bir Ergence ilkin küsüyor çok fazla tripli mesajlar yazıyor sonra barışıyorlar