evet bu hastalık varmış ya diziden kaçmadı çekimden sonra 2 gün kaybolduaaa ondada mı bu varmış 😱 o adam zaten birkez de diziden kaçmış
bu hastalıktan dolayı sonrada babasını öldürdü işte
evet bu hastalık varmış ya diziden kaçmadı çekimden sonra 2 gün kaybolduaaa ondada mı bu varmış 😱 o adam zaten birkez de diziden kaçmış
11 ve 12 aynı gün izleriz ama merak etme @Çiğdem- bize gün belirler aynı gün izleriz3'müz güzel bir kapanış yaparız bu sezona
aynı gün izlemenin bir önemi yokki sonucta yine aynı anda izlemiyoruz farklı saatlerde izliyoruz yan yana değiliz sonucta yanı burda önemli olan 10.bölümü herkesin izlemesi 11.bölüme başkasının geçmemesidir biz 10.bölümü izledik @vadikızı sende 10.bölümü izliceksin sonra 11.bölüme geçicez 🙂🙂🙂tamam izlicem
sen şu soruya cevap ver empire da büyük kardeş varya
onun hastalığı ne😉
söz verdik şimdiaynı gün izlemenin bir önemi yokki sonucta yine aynı anda izlemiyoruz farklı saatlerde izliyoruz yan yana değiliz sonucta yanı burda önemli olan 10.bölümü herkesin izlemesi 11.bölüme başkasının geçmemesidir biz 10.bölümü izledik @vadikızı sende 10.bölümü izliceksin sonra 11.bölüme geçicez 🙂🙂🙂
arkadaş değilmiyiz niye önemi olmasın cnm neyse ben bugünaynı gün izlemenin bir önemi yokki sonucta yine aynı anda izlemiyoruz farklı saatlerde izliyoruz yan yana değiliz sonucta yanı burda önemli olan 10.bölümü herkesin izlemesi 11.bölüme başkasının geçmemesidir biz 10.bölümü izledik @vadikızı sende 10.bölümü izliceksin sonra 11.bölüme geçicez 🙂🙂🙂
cnm aynı anda izleyemiyoruz yine ben sabah izlerim sen akşam izlersin yanı yan yana olmadıktan sonra aynı anda izleme olayı olmuyor biz şunun sözünü verdik 10.bölümü birlikte izlicez herkes 10.bölümü izleyince 11.bölüme öyle geçecez dedik herkes izleyince geçecez 11.bölüme demek istediğimiz oydu 🙂🙂🙂arkadaş değilmiyiz niye önemi olmasın cnm neyse ben bugün
10.bölümü izlicem😉
Amma abarttın Çiğdem yacnm aynı anda izleyemiyoruz yine ben sabah izlerim sen akşam izlersin yanı yan yana olmadıktan sonra aynı anda izleme olayı olmuyor biz şunun sözünü verdik 10.bölümü birlikte izlicez herkes 10.bölümü izleyince 11.bölüme öyle geçecez dedik herkes izleyince geçecez 11.bölüme demek istediğimiz oydu 🙂🙂🙂
canım onu bende biliyorum aynı gün izlememiz yeterliydi saat önemli değildicnm aynı anda izleyemiyoruz yine ben sabah izlerim sen akşam izlersin yanı yan yana olmadıktan sonra aynı anda izleme olayı olmuyor biz şunun sözünü verdik 10.bölümü birlikte izlicez herkes 10.bölümü izleyince 11.bölüme öyle geçecez dedik herkes izleyince geçecez 11.bölüme demek istediğimiz oydu 🙂🙂🙂
@vadikızı evet izledim sende izleBuğün izleyecektik çünkü
bak yine izlemiş yaa ben dün 10.bölümü i zledim bugün
11.bölümü izleyecektik izlemeyin demiştim neyse tmm
önemli değil😉
@vadikızı şaka yaptım yahuyine kızacak mısın diye deneyim dedim seni hem izlesem bölüm yorumumu yapardım
kızacaktım valla ne yalan söylüm
yaaa harunn delircem alıntıyı düzeltemiyorum yaa
sorun değil o sen yanlış yere basmışsındır@Harunnn60 ya sorun yoktu nereye bastım bilmiyorum
böyle oldu ya
sorun değil o sen yanlış yere basmışsındır
evet nereye bastım bulamıyorum ki düzelticemde off ya🙁
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?