Kıvanc'ın hakkını yeme bizim ki daha önce şöhret oldukıvanç ondan çakma
Çakmalar kötüdür Çakma demişssin ya..kıvanca kötü demiyorum ki
aslında AFK hiçbir zaman zirvede yer alamadı bir zamanlar hanımın çiftliği fark atıyordu diziye sonra hayat geçti ferihayı
zaten ab grubunda hep geçiliyordu yalan dünyaya ama ortalama 8-10 arası bir reytingi vardı geçen sene ..
dizide hazal kaya ayrılınca bitmeliydi ama show yakalamışken bırakmayayım dibine kadar kullanayım dedi bu sene kuyruğuna teneke bağlayıp yollarlar emiri )
2 sezon daha sürer. Yeni saatinde yıkacak ortalığı. )))))))))))9
Çıkartıyo işte yeni saatinde yıkacak ortalığı bekleyin Cumayı. )))3. sezonu çıkartsında !!!
onları boşver mehmet günsur evliymiş çoluk çocuk sahibiymiş sen onu bırak )
hazal kaya nasıl tombiş bişey ondan bahsedelim )
İyi gittiğinde zaten herkes boşluktan izleniyor dicek ama öle değil senaryo toparlandı dizi afk den bile daha güzel oldu şu an izlemeyenler bilmez tabii ama bu bir gerçek haftaya ilk 5 garanti.
Nası toparlanmadı geçen hafta ki bölüm nasıldı? Her anı heyecanlıydı sen şimdi alıştın Emirle Feriha ya emirin güneşle olmasını kabullenemiyon ) gecen haftaki tekne sahnesi gayet iyiydi yavuz handenin ipini çekti şimdi sıra handede handeyi tanırsın entrikacı biri yavuzdan intikam olacaktır, Can da zaten yakın zamanda aşkını itiraf edecek emire işler karışacak zeynep'in hayran sayfasından biliyorum öyle olacakmış ilerleyen bölümlerde..Yanılıyorsun diziyi izliyorum ama dizinin senaryosunun toparlandığı falan yalan.Tam tersi çöküşe doğru gidiyor dizi.Boşluktan izlenecek bu da bir gerçek.Bir diziyi eğer saat 8 de kimse izlemiyorsa saat 10da da kimse izlemez Emre.Sen şimdi izlemediğin bir diziyi gidipte 8 de ya da 10 da izler misin bence izlemezsin.He izlersende boşluktan belki bakarsın öyle yanılıyor muyum?
- - - Ekleme - - -
Bu arada dizide oyuncu kalmadı herkes birer birer kaçıyor
Çıkartıyo işte yeni saatinde yıkacak ortalığı bekleyin Cumayı. )))
Var hikayesi. Emir ferihadan sonra hayata küsmüş, suskun biriydi ve toparlandı, intikam alacağı adamın kızkardeşine sardı ondan intikam aldı fakat bu intikam aşka dönüştü şimdi emir ve güneş aşkını izliyoruz siz kabullenemiyosunuz bu aşka diziye laf atıyonuz dizi süper ilerliyor.. )))AFK da bir hikaye vardı peki emirin yolunda bir hikaye varmı!! , dizi olsa bile bir inandırıcılığı olması lazım size bu dizi artık inandırıcı geliyormu, senaryo varmıydıki toparlansın, artık bu dizi izleyicisini kaybetti diziyi seyrenler pt1 seyrederdi.Başka bir kanal da olsaydı bu dizi çoktan bitmişti.
Adını Feriha Koydum Emirin Yolunda vardı, şimdi sadece dizi emirin üzerine işlendi artık emiri izliyoruz ferihadan bizene hatırlamaması en iyisi ))))))))))))))Emir'in eşinin intikamını alma gibi bir derdi yok Emre yanılıyorsun.Adam senaryo gereği eşini bile hatırlamıyor ismi bile telaffuz edilmiyor bana intikamdan bahsetme lütfen.Dizide Feriha karakteri tamamen unutturuldu o yüzden boşluk harici izlenmeyecek yine dizi.