Emir'in Yolu Saat Değiştirdi

aslında AFK hiçbir zaman zirvede yer alamadı bir zamanlar hanımın çiftliği fark atıyordu diziye sonra hayat geçti ferihayı

zaten ab grubunda hep geçiliyordu yalan dünyaya ama ortalama 8-10 arası bir reytingi vardı geçen sene ..

dizide hazal kaya ayrılınca bitmeliydi ama show yakalamışken bırakmayayım dibine kadar kullanayım dedi bu sene kuyruğuna teneke bağlayıp yollarlar emiri :))

2. sezon Hayat ve yalan dünya sadece bir kaç kez geçti AFK yı, daha sonra ab grubundada birinciliği aldı. Bu sonuçlar medyapımın iştahını kabartı ve bitirecekleri diziyi uzatmaya karar verdiler.

Yeni saatinde şöyle iyi gidebilir boşluktan bir şey bulamayanlar Emir'in Yolunu izleyebilirler.

İyi gittiğinde zaten herkes boşluktan izleniyor dicek ama öle değil senaryo toparlandı dizi afk den bile daha güzel oldu şu an izlemeyenler bilmez tabii ama bu bir gerçek haftaya ilk 5 garanti. :)

Yanılıyorsun diziyi izliyorum ama dizinin senaryosunun toparlandığı falan yalan.Tam tersi çöküşe doğru gidiyor dizi.Boşluktan izlenecek bu da bir gerçek.Bir diziyi eğer saat 8 de kimse izlemiyorsa saat 10da da kimse izlemez Emre.Sen şimdi izlemediğin bir diziyi gidipte 8 de ya da 10 da izler misin bence izlemezsin.He izlersende boşluktan belki bakarsın öyle yanılıyor muyum? :)

- - - Ekleme - - -

Bu arada dizide oyuncu kalmadı herkes birer birer kaçıyor :)

İyi gittiğinde zaten herkes boşluktan izleniyor dicek ama öle değil senaryo toparlandı dizi afk den bile daha güzel oldu şu an izlemeyenler bilmez tabii ama bu bir gerçek haftaya ilk 5 garanti. :)

AFK da bir hikaye vardı peki emirin yolunda bir hikaye varmı!! , dizi olsa bile bir inandırıcılığı olması lazım size bu dizi artık inandırıcı geliyormu, senaryo varmıydıki toparlansın, artık bu dizi izleyicisini kaybetti diziyi seyrenler pt1 seyrederdi.Başka bir kanal da olsaydı bu dizi çoktan bitmişti.

Yanılıyorsun diziyi izliyorum ama dizinin senaryosunun toparlandığı falan yalan.Tam tersi çöküşe doğru gidiyor dizi.Boşluktan izlenecek bu da bir gerçek.Bir diziyi eğer saat 8 de kimse izlemiyorsa saat 10da da kimse izlemez Emre.Sen şimdi izlemediğin bir diziyi gidipte 8 de ya da 10 da izler misin bence izlemezsin.He izlersende boşluktan belki bakarsın öyle yanılıyor muyum? :)

- - - Ekleme - - -

Bu arada dizide oyuncu kalmadı herkes birer birer kaçıyor :)
Nası toparlanmadı geçen hafta ki bölüm nasıldı? Her anı heyecanlıydı sen şimdi alıştın Emirle Feriha ya emirin güneşle olmasını kabullenemiyon :)) gecen haftaki tekne sahnesi gayet iyiydi yavuz handenin ipini çekti şimdi sıra handede handeyi tanırsın entrikacı biri yavuzdan intikam olacaktır, Can da zaten yakın zamanda aşkını itiraf edecek emire işler karışacak zeynep'in hayran sayfasından biliyorum öyle olacakmış ilerleyen bölümlerde..

Çıkartıyo işte yeni saatinde yıkacak ortalığı bekleyin Cumayı. :))))

onun için mi dizinin saati değişti, dizinin hala yayında olması show tv nin başka bir dizisi olmamasına ve medyapımın dizi için sow tv %30 indirim uygulaması, yani kısaca emirin yolu sezonun başında sezon sonu indirimi yaptı ayakta kalmak için.

Senaryonun bu şekilde toparlanmış gibi gözükmesi diziye extra izleyici kazandırmayacak ama dediğim gibi kaç haftadır dizi kan kaybediyor ve izleyicisini yitirdi dizi.Emirle Ferihaya alışmıştım evet çünkü o zaman çok iyi bir senaryo ve oyuncu kadrosu süperdi.Şimdi kim kaldı hiç kimse.

AFK da bir hikaye vardı peki emirin yolunda bir hikaye varmı!! , dizi olsa bile bir inandırıcılığı olması lazım size bu dizi artık inandırıcı geliyormu, senaryo varmıydıki toparlansın, artık bu dizi izleyicisini kaybetti diziyi seyrenler pt1 seyrederdi.Başka bir kanal da olsaydı bu dizi çoktan bitmişti.
Var hikayesi. Emir ferihadan sonra hayata küsmüş, suskun biriydi ve toparlandı, intikam alacağı adamın kızkardeşine sardı ondan intikam aldı fakat bu intikam aşka dönüştü şimdi emir ve güneş aşkını izliyoruz siz kabullenemiyosunuz bu aşka diziye laf atıyonuz dizi süper ilerliyor.. :))))

Emir'in eşinin intikamını alma gibi bir derdi yok Emre yanılıyorsun.Adam senaryo gereği eşini bile hatırlamıyor ismi bile telaffuz edilmiyor bana intikamdan bahsetme lütfen.Dizide Feriha karakteri tamamen unutturuldu o yüzden boşluk harici izlenmeyecek yine dizi.

Emir'in eşinin intikamını alma gibi bir derdi yok Emre yanılıyorsun.Adam senaryo gereği eşini bile hatırlamıyor ismi bile telaffuz edilmiyor bana intikamdan bahsetme lütfen.Dizide Feriha karakteri tamamen unutturuldu o yüzden boşluk harici izlenmeyecek yine dizi.
Adını Feriha Koydum Emirin Yolunda vardı, şimdi sadece dizi emirin üzerine işlendi artık emiri izliyoruz ferihadan bizene hatırlamaması en iyisi :)))))))))))))))

Sorun orada zaten dizinin izleyici kaybetmesinin asıl sebebi de budur.Neyse Cuma akşamını bekleyelim konuyu kapatıyorum uzatmaya gerek yok:)

Forum İstatistikleri

Konular
173,101
Üyeler
8,483
Son Üye
justking