Emir'in Yolu Dizisi Yayından Kaldırıldı!

Ne bitmesi ya tamda en heyecanlı bölümlerdi, psikopat Halil de katılmıştı diziye. Show Tv nin en kısa süre içerisinde kapatılmasını bekliyorum, Allah büyük inşallah batar kanal. :winkk: FOX alsa bari Zeynep'siz bu sezon aklım almıyo. Pöööf... 😎

Ne bitmesi ya tamda en heyecanlı bölümlerdi, psikopat Halil de katılmıştı diziye. Show Tv nin en kısa süre içerisinde kapatılmasını bekliyorum, Allah büyük inşallah batar kanal. :winkk: FOX alsa bari Zeynep'siz bu sezon aklım almıyo. Pöööf... 😎

Halil yine mi katildi diziye ?

543765_379120748845064_95279235_n.jpg Diziyi takip ediyoruz herhalde ordan biliyorum... :)

Ekli dosyalar

• 543765_379120748845064_95279235_n.jpg
    543765_379120748845064_95279235_n.jpg
    63.1 KB · Hit: 365
Of ulan bomba bölümler vardı. Show tv ozaman Ali Ayşeyi Seviyoru da yayınlamasın.

Nasıl döneceğini bilmiyosun bile, diziyi heyecan getirecekti ve en önemlisi Emir'in Feriha'yı hatırlamasını sağlayacaktı.............

Evet, ama Emre bence Halil karakteri tekrar olmamaliydi.. Yani Ufuk'u baska bir dizide görmek isterdim..

Ferihayı hatırlaması da diziyi kurtarmaz bence ama gelmesi bir bakıma iyi olabilirdi zaten diziye giren çıkanın haddi hesabı yoktu.Umarım dizi devam eder o zaman ne diyeyim :D Görelim şu heyecanlı bölümleri :)

zaten emirin yolu fox la show arasında gidip gelecek pinpon topu gibi dizi :)) daha üst seviyedeki kanallar almaz:)