Ne bitmesi ya tamda en heyecanlı bölümlerdi, psikopat Halil de katılmıştı diziye. Show Tv nin en kısa süre içerisinde kapatılmasını bekliyorum, Allah büyük inşallah batar kanal. :winkk: FOX alsa bari Zeynep'siz bu sezon aklım almıyo. Pöööf... 😎
Ne bitmesi ya tamda en heyecanlı bölümlerdi, psikopat Halil de katılmıştı diziye. Show Tv nin en kısa süre içerisinde kapatılmasını bekliyorum, Allah büyük inşallah batar kanal. :winkk: FOX alsa bari Zeynep'siz bu sezon aklım almıyo. Pöööf... 😎
Nasıl döneceğini bilmiyosun bile, diziyi heyecan getirecekti ve en önemlisi Emir'in Feriha'yı hatırlamasını sağlayacaktı.............Çok yanlis bence Halil'in geri dönmesi..
Nasıl döneceğini bilmiyosun bile, diziyi heyecan getirecekti ve en önemlisi Emir'in Feriha'yı hatırlamasını sağlayacaktı.............
Ne yapcan başka dizide görüp beya sende bi almesin.
Evet, ama Emre bence Halil karakteri tekrar olmamaliydi.. Yani Ufuk'u baska bir dizide görmek isterdim..
Ne yapcan başka dizide görüp beya sende bi almesin.![]()
Show sağ olsun bitirdi diziyi, batacak kanal onada az kaldıemre senni dizi finito olcak az kaldı![]()