Yakışıklı olmadığı için götürmedim.7.yi de seçer yarısını götürürsün listeyi diye tahmin etmiştim
------
Serhatın ilerideki mesleği
Ekli dosyayı görüntüle 119736
Aaa gel de ciğerini söküp eline vereyim senin.
Yakışıklı olmadığı için götürmedim.7.yi de seçer yarısını götürürsün listeyi diye tahmin etmiştim
------
Serhatın ilerideki mesleği
Ekli dosyayı görüntüle 119736
https://twitter.com/x/status/1607097645238976512Yakışıklı olmadığı için götürmedim.
Aaa gel de ciğerini söküp eline vereyim senin.
Kanmıyorum artık senin manipülasyonlarına.
Ender de koca istemiyordu Ama şimdi doğandan boşanmamak için çırpınıyor, ben stratejik akreplerin ciğerini bilirimKanmıyorum artık senin manipülasyonlarına.
Para, itibar, şöhret uğruna her yol mübah.Ender de koca istemiyordu Ama şimdi doğandan boşanmamak için çırpınıyor, ben stratejik akreplerin ciğerini bilirim
Ne itibarı bePara, itibar, şöhret uğruna her yol mübah.
Ne zaman bunu paylaşıp beni alet edeceksin diye bekliyordum bir kere de şaşırt.Ne itibarı be
Neyse olay tr de olsa sen yaptın derdim ama @kerem suçlu gibi@Angelica gençlikte terbiye kalmamış teyzoş@Yakamoz-Asi @dosimosi @Cervantes @12.Adam
https://twitter.com/x/status/1607329965179285506
@Maskeli Fedai yi avuçlamıştın zamanında elinin izi çıkmış diyorduNe zaman bunu paylaşıp beni alet edeceksin diye bekliyordum bir kere de şaşırt.
Bunu ellemeyi hakaret sayarım hoş kimsenin de ellediği yoktur gündeme gelme çabaları.
Sen avuçladın diye biliyorum.
Ben hiçbirine hayır demem vallaha, hepsi hafif kaslı ve hafif kıllı tam benlik.@Ahmed bacım da konuya
------
@cookies ve @Maskeli Fedai de @serhatt tan sonra gerçek erkek görmüş olurlar
Seni fransaya gönderelim o zamanBen hiçbirine hayır demem vallaha, hepsi hafif kaslı ve hafif kıllı tam benlik.
Bu dizide kaç tane adam var Kanuni'nin hareminden beter.
Bu nasıl bir dizi ya görüyorum reklamını Emily kararını verdi diye çıkıp duruyor sürekli
Sen avuçladın diye biliyorum.
Parlak bolluğundan dolayı Emily'e düşman oldularBen hiçbirine hayır demem vallaha, hepsi hafif kaslı ve hafif kıllı tam benlik.
Canı cehenneme ecünnülerin.
Ecünnü sana benzerCanı cehenneme ecünnülerin.
Aaa kes be. .ssEcünnü sana benzer
@serhatt la aynı parçaları seçmen burada bile saç saça baş başasınızAdlarını bilmediğim için resimlerini atayım, gayet güzel parçalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?