Zaman alır ama alışırız elbet.mor olan cok kisi var. Alisirsiniz![]()
Sen olsan olsan erkenden emekli olursun.En sevdiğim renk aaaaaaa kudurdum şu an. 😈 Acilen emekli olmalıyım, emekli edin beni hadi. 🤗 @Tolstoyevski @Sherlock
o uslu durmazdi, emekli olmadan yöneticilik hayati kisacik sürüp sutlanirdi
o uslu durmazdi, emekli olmadan yöneticilik hayati kisacik sürüp sutlanirdi
@DarkLegenD zamaninda sana sen yönetime gir diye koltugumu birakacagim dedim. Bak sözümde durdum. gerisi sende![]()
Sokak şeysi, fok balığı destere ve kendini Polat Alemdar sanan takas dahil 50 kişi daha emekli Olmalı@Araf Morarttım olm sizi... Moruklar sizi 😂😅😂
O çok istenilen renge @Fav10.net kavuştu.
Başka renk arayışına geçelim@Yakamoz-Asi
İyi birşey olsun. İlerde sahip olacağım bende malum.
İstemediği renk olmuşVay melun @Fav10.net vay hem nick rengi degistirmis, hemde avatar degistirmis gizliden. 😱
Gerci ben mor istemezdim.
Sende hemen kendine pay cikar @Dosi![]()
Zehirli oku atmış zamanında.İstemediği renk olmuş@Cervantes
İstemediği renk olmuş@Cervantes
Zehirli oku atmış zamanında.Siz şimdi mor oldunuz, @Fav10.net'e yeni renk bulmak lazım. Rengini çaldınız sonuçta.
![]()
Yok be aynı renk tonu değilmişZehirli oku atmış zamanında.Siz şimdi mor oldunuz, @Fav10.net'e yeni renk bulmak lazım. Rengini çaldınız sonuçta.
![]()

Yok be aynı renk tonu değilmişbiz daha soluk olanı
Ekli dosyayı görüntüle 117523Ekli dosyayı görüntüle 117524
@Yakamoz-Asi
Yoğun ilgi ile yeniden canlandırmak zor olmaz aslındaBize resmen soldunuz gittiniz demek istemis admin.![]()
Yoğun ilgi ile yeniden canlandırmak zor olmaz aslında![]()
Fena fikir değil, @bazinga değerlendirsin bence bunu.Aman aman kalsın, pembe falan oluruz mazallah.![]()
Mordan pembeye kusursuz bir geçiş...Rengini beğenmeyen arkadaşları yönetime davet ediyoruz.
------
Yakıştı bence.
Ekli dosyayı görüntüle 117529
Rengini beğenmeyen arkadaşları yönetime davet ediyoruz.
------
Yakıştı bence.
Ekli dosyayı görüntüle 117529
Sen bizi bırakıp gidemezsin bir yere.Profilimin silinmesini talep edeceğim yakında.![]()
![]()