Ben Burda Çok İyİ Zaman GeÇİrdİm Ama Artik Gİdİyorum Ben Burda YÜkselemİÇemİ AnladiĞim İÇİn Beyler Bayanlar GÖrÜŞÜrÜz OZAN MOD LUĞUMU ALIRMISIN EMEKLİ YAPARMISIN
Buraya mesaj yazdığını görünce hayırlı olsun diyecektim. Ama bu mesajınla haketmediğini görüyorum 😡yolun açık olsun yeni sitede bir modluğun olursa söyle hemen o siteye gelirim elveda dostum
Buraya mesaj yazdığını görünce hayırlı olsun diyecektim. Ama bu mesajınla haketmediğini görüyorum 😡
Başka site olsa satacaksın bizi demekki.
Memnun değilseniz siteden memnun olmadığınız hususları belirtin anlaşırız 😉
Ozan biz burda kimseyi zorla tutmuos isteyen istedigi yere gider ozgur takma boswer😉 kudret eger baska siteye gidiceksen belirt gerekeni yapalim..
aslında bi yerde doğru ama sen bilirsin.Ben burdayim Ozan ama dusunduklerini az ertele derim hic bisey belli olmas daha oncede ayni durumdaydi site..
Düşündüklerim kapatma ile ilgili değil yenilenme çalışmaları planlyıorumBen burdayim Ozan ama dusunduklerini az ertele derim hic bisey belli olmas daha oncede ayni durumdaydi site..
Düşündüklerim kapatma ile ilgili değil yenilenme çalışmaları planlyıorum
katılyorum ercan ama baya bi 180 derece dönüş yapmışın...Yerin Var Burda Ama Şu an Online Olduğun Kadar Her Zaman Online Olabilirdin.. Emekli Yerine Mavi Gözükebilirdin Şu An..