Elveda

[E]Rcann...

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
0
Puanı
139
Ben Burda Çok İyİ Zaman GeÇİrdİm Ama Artik Gİdİyorum Ben Burda YÜkselemİÇemİ AnladiĞim İÇİn Beyler Bayanlar GÖrÜŞÜrÜz OZAN MOD LUĞUMU ALIRMISIN EMEKLİ YAPARMISIN

Güle güle... Özleyeceğiz forumumuzun unutulmaz isimlerinden biri oldun :)
Artık bundan sonraki bırakma sırası bana geliyor anlaşılan yavaş yavaş...

yuselemiceni anladigin icinmi gidiosun?? oleyse yazik derim yolun acik olsun..

arkadaşlar forumun durumu hakkında en kısa sürede toplanmalıyız.
mod.lar ve adminler olarak...
Forum hakkında bazı önemli kararlar almamız gerekecek sanırsam :)

yolun açık olsun yeni sitede bir modluğun olursa söyle hemen o siteye gelirim elveda dostum

yolun açık olsun yeni sitede bir modluğun olursa söyle hemen o siteye gelirim elveda dostum
Buraya mesaj yazdığını görünce hayırlı olsun diyecektim. Ama bu mesajınla haketmediğini görüyorum 😡
Başka site olsa satacaksın bizi demekki.
Memnun değilseniz siteden memnun olmadığınız hususları belirtin anlaşırız 😉

Buraya mesaj yazdığını görünce hayırlı olsun diyecektim. Ama bu mesajınla haketmediğini görüyorum 😡
Başka site olsa satacaksın bizi demekki.
Memnun değilseniz siteden memnun olmadığınız hususları belirtin anlaşırız 😉

Ozan biz burda kimseyi zorla tutmuos isteyen istedigi yere gider ozgur takma boswer😉 kudret eger baska siteye gidiceksen belirt gerekeni yapalim..

Ercan eğer gitme sebebin rütbe ise belirt. Süper modluğu hakettiğini düşünüyorum. Süper mod olarak mavi mavi görmek isterim şahsım adına seni :) Bence tekrar düşün bırakma kararını :)

Ozan biz burda kimseyi zorla tutmuos isteyen istedigi yere gider ozgur takma boswer😉 kudret eger baska siteye gidiceksen belirt gerekeni yapalim..

ben burada kalıyorum ve emekli bile olsam kalmaya devam edeceğim.çünkü her ne olursa olsun yılmamam gerektiğini düşünüyorum.ercen seni özleyeceğim,kişisel olarak tanımasam bile.ama başka bir yere gidersen,oraya gelebileceğimi pek sanmıyorum.burada mutluyum.

§irin_§ey yönetim olarak toplanıp bazı kararlar alalım diyorum bir ara tarih belirle bu hafta sonu olur mesela sitenin geleceği hakkında konuşalım modlar falan hepimiz toplanıp :)
Sitenin son günlerdeki gidişi pek gidiş değil yani :D

Ben burdayim Ozan ama dusunduklerini az ertele derim hic bisey belli olmas daha oncede ayni durumdaydi site..

ben favoriforumum dan başka hiç bir sitede ne modluk yaptım nede başka bişi ben favoriforumuma alıştım geri dönecem bu siteye benim oks var diye emekli oldum ben