Elveda

ben favoriforumum dan başka hiç bir sitede ne modluk yaptım nede başka bişi ben favoriforumuma alıştım geri dönecem bu siteye benim oks var diye emekli oldum ben
geri döneceksen sorun yok.
oks önemli senin için... forumdan ön planda olacak tabiiki :) iyi çalışmalar sınav yolunda :)

zamanında kötü davrnmş olabilirim ama km oldunu bilseydm gerçekten sesimi çıkarmazdım hatta destk olurdum. eğer zmnında kırdıysam seni prdon 😉 ne zmn ihtiyacın olursa bna ulaşabilrsn yardımcı olurum 😉 kndine ii bk OKS de başarılar

saolun arkadaşlar çok saol
---------------------------
2 ay dişimi sıkıyım inşallah gelicem siteye
-----------------------------------------
ozan süper modluk için tşkrler şu 2 ay geçsin ondan sonra inş
------------------------------------------------------------
bide burak abi ben mod kalmam pek bi anlamı olmaz siteye gelince modluma devam ederim....

biz geçtik oksden ercan...gerçekten çok önemli bi dönüm noktası bu senin için.sıkı hazırlan,yazın tatile çıkacağım için çok sık bağlanamam yerime sen bakarsın...

beyler bayanlar uzun bir süre olmasada ben bu forumdan ayrılamıyorum ben ozandan eski mod luk görevimi istedim inş alır ama benim şöle bir sıkıntım var arkadaşlar ben her zaman online olamam boş bi zamanda gelebilirim anca ... ozan mod luğa almasada ben üye olarak ' ta online kalırım... hepinize iyi günler bu konuyuda locked ederseniz sevinirim...