Müzik Ariana Grande

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,394
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Bu aralar her 3 hit şarkıdan 5'inde karşımıza çıkan sempatik genç sanatçı. Hangi özelliğiyle bir anda böyle parladığını anlamadım ama severek izliyor, dinliyoruz. :):)

Çok beğendiğim genç şarkıcılardan birisi. Iggy Azalea ile düeti olan 'Problem' Ariana'nın en sevdiğim şarkısı. Geçen ay Zedd ile seslendirdiği 'Break Free' şarkısı da son zamanlarda en çok dinlediklerim arasında.. :X

gaga - justin - selena - taylor - one direction - miley derken bu yilin yeni şohreti ariana.
her yilin bir 20li yildizi var.

FF sayesinde haberdar olduğum şarkıcı. :D Güzel desek pek değil şarkıları mı güzel acaba :D

Problem, Bang Banb, Break Free, The Way hepsi muhteşem. Bu kıza bayılıyorum.

Iggy Azalea faktöründen dolayı geçen yıl çok uzak kaldığım bir isimdi ve hiç bir şarkısına bakmadım ilk başlarda ama 3 gündür her şarkısını dinledikçe dinliyorum.:bhr: Sesi çok tatlı, görünüşü çok tatlı tamamıyla kendine hayran bıraktırdı beni.:Z
Şu sıralar Amerika ile ilgili kullandığı bir cümleden dolayı başı beladaymış. Umarım anlatır ve şöhretine zarar gelmez.:D

Adele ile ayni gün albümü ve çıkış şarkısı çıkartacak bahtsız şarkıcı.:(

Şaka maka 7 yılı geçmiş piyasaya çıkalı. Son yıllara damga vurmaya devam etmektedir. İlk çıkış yaptığı şarkılarında sesinin muhteşemliğini pek fark edememişim ama başarısının en büyük sebebi özellikle pop için son derece kuvvetli sesidir... En sıradan şarkıları bile dinlenebilir hale getirecek kadar iyi kullanmaktadır sesini...

• Beğendim
Reactions: Ahmed
Muhtemelen bu yıl "Oscar ödüllü Ariana Grande"ye dönüşecek başarılı oyuncu. Wicked'daki performansı son derece iyi, asıl mesleği şarkıcılık olduğu için antipati toplamazsa ödülün favorisi.

• Beğendim
Reactions: tekin