Sosyal medya çağında hiçbir şey tamamen unutulmaz.Halk değil sosyal medyada etkileşim peşinde koşanlardı onlar. Ayrıca abartma unutuldu gitti.
Sosyal medya çağında hiçbir şey tamamen unutulmaz.Halk değil sosyal medyada etkileşim peşinde koşanlardı onlar. Ayrıca abartma unutuldu gitti.
Evet Burcu'nun rezalet bir dizide rezalet bir bekaret kontrolü sahnesinde oynaması gibi.Sosyal medya çağında hiçbir şey tamamen unutulmaz.
Diğerleri neyse de Fırat’ın da EŞG’de olması korkutmaya başladı unutmuşum.Esir Şehrin Gözyaşları'nda da nişanlısıydı.ss Bazı benzerlikler beni düşüp bayıltacak.(Eylül'de başlaması, FOX'ta olması, Fırat Doğruloğlu'nun olması…)
Fırat'la EŞG'den, Toprak Sağlam'la Mehmed Bir Cihan Fatihi'nden, Perihan Savaş'la Bedel'den sonra yine beraber rol alacaklar.
------
Bahtsızlığın bu kadarı.ss Halbuki hafta sonu da İstanbul'daydı.Fotoğrafçı Sedef ve Çağla Şimşek'i çekmemiş dikkatimi çekti.
En azından o dizi 11 reyting aldı Sedef o reytingleri en son Ezel zamanı falan görmüştür.Evet Burcu'nun rezalet bir dizide rezalet bir bekaret kontrolü sahnesinde oynaması gibi.
Bu sefer yüzümüz güler inşallah.Diğerleri neyse de Fırat’ın da EŞG’de olması korkutmaya başladı unutmuşum.Sonumuz hayrolsun.
Ne belli belki Total sevecek yüksek reytingler alacak.En azından o dizi 11 reyting aldı Sedef o reytingleri en son Ezel zamanı falan görmüştür.4 bölümde kalkacak dizi için çirkefleşme.
Total'den medet umar olmuşsun Sedef'in kariyeri bu kadar mı çöktü.Bu sefer yüzümüz güler inşallah.
Ezo öksüzdü yanılmıyorsam Perihan Savaş da İsmail'in annesi olur kesin.
------
Ne belli belki Total sevecek yüksek reytingler alacak.
Yakışır benim de kaynanam olsa keşke.Bu sefer yüzümüz güler inşallah.
Ezo öksüzdü yanılmıyorsam Perihan Savaş da İsmail'in annesi olur kesin.
------
Ne belli belki Total sevecek yüksek reytingler alacak.
Hahahah.Yakışır benim de kaynanam olsa keşke.
Medet ummadım hikaye Total’i çekebilecek konumda diye dedim ayrıca ne var her oyuncu bir gün ağır total işleri tadacaktır.Total'den medet umar olmuşsun Sedef'in kariyeri bu kadar mı çöktü.
Aras sevmiyorum.Hahahah.Çukur'da Aras'ın, burada İsmail'in anasıydı şanslı.
İsmail'den Aşk Yalanı Sever'deki gibi sahne de beklersin sen.
------
Medet ummadım hikaye Total’i çekebilecek konumda diye dedim ayrıca ne var her oyuncu bir gün ağır total işleri tadacaktır.
Nasıl ya şaşırttın beni.Aras sevmiyorum.İyi hatırlattın bakayım uzun zaman olmuştu. Şimdi daha iyi olgunlaştı vücut yaptı.
Demişimdir mutlaka ya Mete zamanından beri sevmem.Nasıl ya şaşırttın beni.
Evlilik yaramıştır.
Neyse FOX'a geldi sevinmen lazım.Demişimdir mutlaka ya Mete zamanından beri sevmem.Yaradı yaradı işi gücü de açıldı……
Ay sana ne oluyor be, izleyeceğim yok goy goy ediyoruz işte.
Yeni hedefim bu diziAy sana ne oluyor be, izleyeceğim yok goy goy ediyoruz işte.
Gömeriz birlikte ama başroldeki parlak hariç.büyük bir ecünnü dizisi geliyor
Senin olsun oGömeriz birlikte ama başroldeki parlak hariç.
Senin olsun o
Gömeriz birlikte ama başroldeki parlak hariç.
Böyle anlasıyoruz @Arafbüyük bir ecünnü dizisi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?