'Elkızı'nın Oyuncu Kadrosu Belli Oldu! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,749
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
tczm3th.jpg

Elkızı'nın oyuncu kadrosu belli oldu!

Yönetmen koltuğunda Feride Kaytan’ın oturduğu, senaryosunu Hilal Yıldız’ın kaleme aldığı dizinin kadrosunda; Sevda Erginci, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Fırat Doğruloğlu, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper yer alıyor.

Yapımını NTC Medya'nın üstlendiği ve çekimleri yakında Muğla Ula'da başlayacak olan dizi; Ezo isimli bir genç kızın acı dolu hayat hikayesini ekranlara taşıyacak.

gb6q6u7.jpg

lyzal62.jpg

crecubb.jpg

oijxrru.jpg

sy2xdwq.jpg

f77fu00.jpg

Elkızı, yeni sezonda FOX'ta!

Son düzenleme:
Okuma provalarından bu hafta fotoğraf gelir diyordum ama hiçbirinde Sedef yok. :F

Kadroda daha önce açıklananlardan farklı olarak Fırat Doğruloğlu var. Çok iyi isimdir.

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Bu diziye beklemediğim kadar iyi bir kadro kuruldu Elbet Bir Gün'ün tam tersi. :A Umarım bana uymaz da izlemek zorunda kalmam. :A

Sedef Avcı başrol değil mi? Kıymeti bilinmedi gitti bir türlü. Kendisini kaliteli bir dijital dizide izlemek isterdim.

• Üzücü
Reactions: Özgür
Dizinin adı bitişik, yani Elkızı'ymış. Okuma provalarından şu kareler de varmış:

sy2xdwq.jpg

oijxrru.jpg

crecubb.jpg

Bu diziye beklemediğim kadar iyi bir kadro kuruldu Elbet Bir Gün'ün tam tersi. :A Umarım bana uymaz da izlemek zorunda kalmam. :A
Bu kadar mı tatlı okunur bir senaryo…
Sedef Avcı başrol değil mi? Kıymeti bilinmedi gitti bir türlü. Kendisini kaliteli bir dijital dizide izlemek isterdim.

Birkaç iyi isim var ama kadro zayıf ve tutarsa sürpriz olur. Ayrıca ayrı olunca sorun yok ama Elkızı ne be FOX hangi diziye daha kötü isim koyarız diye uğraşıyor sanırım. :A

Cam Tavanlar'a da Camtavanlar diye alışınca ilk ismi pek hoşuma gitmedi ama sonradan beğenmiştim de bu da El Kızı olmalıydı gibi geliyor. :A Yalnız alışınca Elkızı'nı beğenirim kesin. :A

Değil. :( Başrol Sevda ve İsmail Ege. :( Niye kabul etti bilmiyorum inşallah karakter istediği tarzdadır çünkü uzun süredir kendisini heyecanlandıran proje yoktu.

tczm3th.jpg

Elkızı'nın oyuncu kadrosu belli oldu!

Yönetmen koltuğunda Feride Kaytan’ın oturduğu, senaryosunu Hilal Yıldız’ın kaleme aldığı dizinin kadrosunda; Sevda Erginci, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Fırat Doğruloğlu, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper yer alıyor.

Yapımını NTC Medya'nın üstlendiği ve çekimleri yakında Muğla Ula'da başlayacak olan dizi; Ezo isimli bir genç kızın acı dolu hayat hikayesini ekranlara taşıyacak.

gb6q6u7.jpg

lyzal62.jpg

crecubb.jpg

oijxrru.jpg

sy2xdwq.jpg

f77fu00.jpg

Elkızı, yeni sezonda FOX'ta!
Bence güzel kadro dizide güzel

Sedef’inki o o zaman. :A
Esir Şehrin Gözyaşları'nda da nişanlısıydı.ss Bazı benzerlikler beni düşüp bayıltacak. :A (Eylül'de başlaması, FOX'ta olması, Fırat Doğruloğlu'nun olması… :A )

Fırat'la EŞG'den, Toprak Sağlam'la Mehmed Bir Cihan Fatihi'nden, Perihan Savaş'la Bedel'den sonra yine beraber rol alacaklar. :A
------

Hahaha ne çektin be. :A
Bahtsızlığın bu kadarı.ss Halbuki hafta sonu da İstanbul'daydı. :A Fotoğrafçı Sedef ve Çağla Şimşek'i çekmemiş dikkatimi çekti. :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: xBUGRAx and Aserat
Esir Şehrin Gözyaşları'nda da nişanlısıydı.ss Bazı benzerlikler beni düşüp bayıltacak. :A (Eylül'de başlaması, FOX'ta olması, Fırat Doğruloğlu'nun olması… :A )

Fırat'la EŞG'den, Toprak Sağlam'la Mehmed Bir Cihan Fatihi'nden, Perihan Savaş'la Bedel'den sonra yine beraber rol alacaklar. :A
------

Bahtsızlığın bu kadarı.ss Halbuki hafta sonu da İstanbul'daydı. :A Fotoğrafçı Sedef ve Çağla Şimşek'i çekmemiş dikkatimi çekti. :A
Ben de yeni diziye başlayacak olsam yakın zamanda halktan çok tepki alan birini göze sokup negatif algı yaratmak istemezdim haklılar. :A

• Sinir Bozucu
Reactions: Özgür