'Elkızı'nın Oyuncu Kadrosu Belli Oldu! | FOX

Esir Şehrin Gözyaşları'nda da nişanlısıydı.ss Bazı benzerlikler beni düşüp bayıltacak. :A (Eylül'de başlaması, FOX'ta olması, Fırat Doğruloğlu'nun olması… :A )

Fırat'la EŞG'den, Toprak Sağlam'la Mehmed Bir Cihan Fatihi'nden, Perihan Savaş'la Bedel'den sonra yine beraber rol alacaklar. :A
------

Bahtsızlığın bu kadarı.ss Halbuki hafta sonu da İstanbul'daydı. :A Fotoğrafçı Sedef ve Çağla Şimşek'i çekmemiş dikkatimi çekti. :A
Diğerleri neyse de Fırat’ın da EŞG’de olması korkutmaya başladı unutmuşum. :A Sonumuz hayrolsun. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Diğerleri neyse de Fırat’ın da EŞG’de olması korkutmaya başladı unutmuşum. :A Sonumuz hayrolsun. :A
Bu sefer yüzümüz güler inşallah. :A

Ezo öksüzdü yanılmıyorsam Perihan Savaş da İsmail'in annesi olur kesin. :A
------

En azından o dizi 11 reyting aldı Sedef o reytingleri en son Ezel zamanı falan görmüştür. :F 4 bölümde kalkacak dizi için çirkefleşme. :A
Ne belli belki Total sevecek yüksek reytingler alacak. :A

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: xBUGRAx and Aserat
Yakışır benim de kaynanam olsa keşke. :A
Hahahah. :A Çukur'da Aras'ın, burada İsmail'in anasıydı şanslı. :A

İsmail'den Aşk Yalanı Sever'deki gibi sahne de beklersin sen. :A
------

Total'den medet umar olmuşsun Sedef'in kariyeri bu kadar mı çöktü. :A
Medet ummadım hikaye Total’i çekebilecek konumda diye dedim ayrıca ne var her oyuncu bir gün ağır total işleri tadacaktır. :A

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx
Hahahah. :A Çukur'da Aras'ın, burada İsmail'in anasıydı şanslı. :A

İsmail'den Aşk Yalanı Sever'deki gibi sahne de beklersin sen. :A
------

Medet ummadım hikaye Total’i çekebilecek konumda diye dedim ayrıca ne var her oyuncu bir gün ağır total işleri tadacaktır. :A
Aras sevmiyorum. :A İyi hatırlattın bakayım uzun zaman olmuştu. Şimdi daha iyi olgunlaştı vücut yaptı. :A

• İlginç
Reactions: Özgür
  • Güldürdün
Reactions: serhatt