Bupi oğlan ilgi alanımda değilO video çıkalı ne kadar oldu, sen daha yeni mi görüyorsun?
Bupi oğlan ilgi alanımda değilO video çıkalı ne kadar oldu, sen daha yeni mi görüyorsun?
Nerede sevilemeyecek şeyler var onları seversin zaten sen.Bupi oğlan ilgi alanımda değil
@Özgür koş eğlenceye sende ortak ol.Zehra kirmanların elinden kaçıp başka birine gitmiş hapçı Ali'yi mi öldürdü ne yaptı bu kız @Emre Ozansoy @Angelica @Zeyno @12.Adam
Ne eğlencesi.@Özgür koş eğlenceye sende ortak ol.
Ecünnü kim?Ecünnü nineyle Instagram'da 1 kere konuştum nasılsın teyze diyom cevap vermiyor
------
EcünnüNineFanClup
Sen yazmıştım ecünnü nine diye ordan aklımda kaldıEcünnü kim?
Alacağı oranlar3. fragman da iddialı olmuş. Ezo'nun babaannesine diklendiği kısım ve Sedef'in sahnesi çok güzel görünüyor. Bu kadar günden sonra tanıtım gelmesine de şaşırdım dün açıkçası. Bir an önce başlasın alacağı oranları merak ediyorum.
Ne eğlencesi.
Ne bu senin izlediğin dizilerden birinin oranları mı?
Çok şükür benim 0'ı gören dizim olmadı bugüne kadar.Ne bu senin izlediğin dizilerden birinin oranları mı?
Biraz kurcalasam bulurum belki vardır. Benim de olmadı bu arada bu oranları atman anlamsız oldu yani.Çok şükür benim 0'ı gören dizim olmadı bugüne kadar.
Zehra kirmanların elinden kaçıp başka birine gitmiş hapçı Ali'yi mi öldürdü ne yaptı bu kız @Emre Ozansoy @Angelica @Zeyno @12.Adam
Seni yollayalım içi boş konağa hanım ol abla 🤣Olabilirde olmayadabilir