Elkızı - Tanıtım Fragmanı | Yeni Dizi - FOX

45 saniye sadece ağladı ve bir tane cümle söyledi, muhteşem performansı nasıl çıkardılar buradan. :A Yazık o gökyüzüyle oynamasalarmış beğenirdim, böyle çok kötü gözüküyor.
Hadi ordan. O ağaca bakarak ağlamak kolay mı sanıyorsun :bağır:
------

Müziği güzelmiş.

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Sosyal medyada yapılan yorumların aksine ben güzel buldum tanıtımı, eğer doğru bir gün seçimi yapılırsa ve senaryosu cidden iyiyse tutmaması için bir sebep yok. İlk bölümlerine mutlaka bakacağım bir dizi.

İlk fotoğraf gelmiş. :bhr:

E9txtiEWQAMR0oa

@slhttnmtl @Alos @Özgür @xBUGRAx @Angelica @Dosi @batuhankaralar

Hemen başlanmış şiddet dizisi denmeye. :A Ezo'nun intikamını anlatacak dizi. :A

Oradan durunca komedi dizisi gibi mi duruyor? :A

İnşallah :A
Komedi dizisi olduğunu söylemedim, mesajım gayet net, anlamamışsın. Ezilen bir kız var fragmanda evet ama eğer bir önceki konuya bakarsan dizinin hikayesi yazıyor. Annesinin kaderini yaşamamak için, intikam alan bir kızın hikayesi.

Sağlam bir dram geliyor ama devamlı olarak takip ettirecek kadar iyi gözükmüyor, ara ara denk gelirsem izleyebilirim.

Sık sık olmadığı sürece ve aşırı ağırı olmadığı sürece şiddet maalesef hayatımızın bir gerçeği ama sık ve çok ağır olursa yani olmaz...

Komedi dizisi olduğunu söylemedim, mesajım gayet net, anlamamışsın. Ezilen bir kız var fragmanda evet ama eğer bir önceki konuya bakarsan dizinin hikayesi yazıyor. Annesinin kaderini yaşamamak için, intikam alan bir kızın hikayesi.
Ben zaten öyle birşey dedin demedim gayet iyi anladım dediğini. Sen hemen şiddet dizisi demeye başladılar dedin ya ben de şiddet dizisi değil de o zaman gördüklerimiz ne demeye getirdim.