ahmet kaya müzikleri çalsa +15 de alırBu hafta bu fragmanlarla 4'e bile çıkar.![]()
ahmet kaya müzikleri çalsa +15 de alırBu hafta bu fragmanlarla 4'e bile çıkar.![]()
İlk 2 bölüm çaldı da noldu.ahmet kaya müzikleri çalsa +15 de alır![]()
Keşke şimdi de çalsa daha çok yakışırİlk 2 bölüm çaldı da noldu.Gerçi sahnelere ve diziye çok yakıştı orası ayrı…
Bölümü gece izledim Songül'ün Zeliha'yı kurtarması cidden iyiydi.@Özgür Songül'ün hemşirenin saçından tutması baya iyiydi kahkahalara boğuldum o sahnede
------
Cemal öldü başımız sağolsunhaketti o da
------
Cevriye'nin rolü süper![]()
Bende @serhatt ' ın katili olcamBölümü gece izledim Songül'ün Zeliha'yı kurtarması cidden iyiydi.Dün akşam herkes katil oldu maşallah. 😱
Bu arada dizi tam tahmin ettiğim yönde ilerliyor. Cemal'deki yangın görüntüsünü bulmuş Harun ve Ezo'yu tehdit ederek evlenecekler.Ezo annesinin kaderini yaşamamak için uğraşırken yaşayacak gibi duruyor. Ezo = Zeliha, Harun = Resul, Nermin = Cavidan ve Ali = Selçuk olacak.
![]()
Sen kendinin katili olursun ancak.Bende @serhatt ' ın katili olcam![]()
Harika ilerledi ama Harun bozdu herşeyi yavv yılan adam utanmaz şey![]()
snn katilin olcaaaamSen kendinin katili olursun ancak.![]()
PARDON?!?!!!!?!?!!?!Sıkar o.![]()
Harun mahvetti herşeyi hiç sevmiyorum artık onuFragmanı yine kimse paylaşmamış.![]()
Ben zaten sevmiyordum EzAl'ciyim.PARDON?!?!!!!?!?!!?!
------
Harun mahvetti herşeyi hiç sevmiyorum artık onu![]()
Valla o sahne müqtü bayıldım Ezo ters köşe yaptı ama Ali ile kavuşamayacak Harun engel olduBen zaten sevmiyordum EzAl'ciyim.Dün ne güzel Ali Harun'un kendi teklifine çöktüğünü Ezo'ya söyledi ve Ezo da ne güzel Harun'a haddini bildirdi.
![]()
Bunlarla uğraşacağına yaptığım alıntıya dönüş yap önce, bildirimleri kaçırıyorsun...Fragmanı yine kimse paylaşmamış.
9. BÖLÜM 1. FRAGMANI
Hangisi ya bildirim yok ki şu an. 😱Bunlarla uğraşacağına yaptığım alıntıya dönüş yap önce, bildirimleri kaçırıyorsun...
Eninde sonunda kavuşur Alicikle.Valla o sahne müqtü bayıldım Ezo ters köşe yaptı ama Ali ile kavuşamayacak Harun engel oldu![]()
Şuan olmaması normal çünkü taaa dün sabahın alıntısından bahsediyorum!Hangisi ya bildirim yok ki şu an. 😱
------
Eninde sonunda kavuşur Alicikle.![]()