Birgül Ulusoy'un canlandırdığı karakterler komik oluyor zatenEvet.Birgül Ulusoy'un karakteri çok komik.
Şu an o var.
![]()
Haha ne çektin be.Bölüm çok iyiydi ama özellikle son sahne çok fenaydı. 😭
Sedef ve Sevda harikaydı. ❤️ Haftalardır süren düşüş bu hafta son bulacak inanıyorum.![]()
Komik olan ne.Haha ne çektin be.![]()
Yok o tarz sahneler sadece ilk bölümde vardı. Zaten şiddet uygulayan babası öldü, üvey ana da öldü.Şu Songül'ün görücü sahnesinden Ezo'nun korumalarla olan savaşına kadar olan kısmı izledim de dizide bayağı Aşk ve Mavi havası sezdim. İlk bölümlerdeki gibi rezil şeyler olsa duyulurdu yani öyle şeyler de yoksa izlenir bu dizi.Gerçi Aşk ve Mavi olamaz ama.
![]()
Düşüşün haftalardır sürme durumu.Komik olan ne.
Yok o tarz sahneler sadece ilk bölümde vardı. Zaten şiddet uygulayan babası öldü, üvey ana da öldü.Geriye bi üvey Ezo'nun dayısı kaldı o da yangından dolayı hastanedeydi daha yeni çıktı ama başına bela oldu geçen bölüm kaçırdı Ezo'yu.
Perihan Savaş'ın canlandırdığı Cavidan karakteri pek rahat durmuyordu Ezo'yu ve Seher'e tokat falan attı ama o bile duruldu.Şu an ailede herkes iyi.
![]()
Sürekli değil son 2 haftadır AB'de yükseliyor.Düşüşün haftalardır sürme durumu.Başladığından beri sürekli düştü büyük başarı.
![]()
Bu üvey dayı Seher'inki dimi.Komik olan ne.
Yok o tarz sahneler sadece ilk bölümde vardı. Zaten şiddet uygulayan babası öldü, üvey ana da öldü.Geriye bi üvey Ezo'nun dayısı kaldı o da yangından dolayı hastanedeydi daha yeni çıktı ama başına bela oldu geçen bölüm kaçırdı Ezo'yu.
Perihan Savaş'ın canlandırdığı Cavidan karakteri pek rahat durmuyordu Ezo'yu ve Seher'e tokat falan attı ama o bile duruldu.Şu an ailede herkes iyi.
![]()
0.20 ve 0.29 yükselmiş pek abartılacak bir tarafı yok.Sürekli değil son 2 haftadır AB'de yükseliyor.Ondan önce de Total'de yükseldiği oldu.
Ayrıca Cumartesi zorlu bir gün iki tane ses getiren iş var. Birinde geçen haftalarda başrol öldü, diğeri de her hafta 10+ alıyor.
İşi zor ama kanala yetiyor demek ki.
Hala çekimler sürüyor. E hikaye de açıldı, bu hafta dizinin asıl bombası Zeliha da ortaya çıktı. Yükselmemek için hiçbir neden yok.
![]()
Evet o sinir herif.Bu üvey dayı Seher'inki dimi.
Şaşırtıcı derecede iyi gidiyor o zaman, böyle sakin zamanlarda ara ara açıp daha uzun bakılır o zaman.Songül-Cevriye(Ali ve annesi)nin olduğu sahneleri de internetten takip edicem zaten Yılmaz-Göreçki family gibi olmuşlar.
![]()
Gidebildiği kadar gitsin işte sezon sonu diyen kim.0.20 ve 0.29 yükselmiş pek abartılacak bir tarafı yok.Şu an bitmiyorsa kanaldaki diğer diziler gibi 1-2 bandına düşmediği içindir yoksa sezon sonuna kadar götüremez.
![]()
Gidebildiği kadar da gitmesin işte kimse eksikliğini hissetmez.Evet o sinir herif.
Cevriye-Songül sahneleri beni çok güldürdü cidden.Hasta ziyaretine gidiyoruz diye kandırdı kızı.
AvM izlemediğim için bilmiyorum ama keyifli gidiyorlar.
------
Gidebildiği kadar gitsin işte sezon sonu diyen kim.![]()
Ezo'nun cinler tavan yaptı yollasa bari.Evet o sinir herif.
Cevriye-Songül sahneleri beni çok güldürdü cidden.Hasta ziyaretine gidiyoruz diye kandırdı kızı.
AvM izlemediğim için bilmiyorum ama keyifli gidiyorlar.
![]()
sıktı bence ilk bölüm tadı alamıyorum8. BÖLÜM 2. FRAGMAN
"Ezo seni böyle görse çok üzül
Ahh kıyamam ya hala küçük Ezosunu arıyor
Asıl şimdi çok daha güzel oldu. 😱 2 bölümdür çok duygusal gidiyor.sıktı bence ilk bölüm tadı alamıyorum![]()
![]()
Yine çok etkileyici olmuş fragman. 😭 Büyümüş halini bilmediği için inanmıyor o olduğuna, çok acı.Ahh kıyamam ya hala küçük Ezosunu arıyor![]()
güzel reyting almıyor ahmet kaya şarkılarını sattılar satıcılarAsıl şimdi çok daha güzel oldu. 😱 2 bölümdür çok duygusal gidiyor.
------
Yine çok etkileyici olmuş fragman. 😭 Büyümüş halini bilmediği için inanmıyor o olduğuna, çok acı.![]()
Bu hafta bu fragmanlarla 4'e bile çıkar.güzel reyting almıyor ahmet kaya şarkılarını sattılar satıcılarbahtsız dizi