NOW Elkızı - Dizi Yorumları

Hiç aklıma gelmemişti he :A
------

Senaryo ve karakter tanıtımında yaşadığı yazıyordu zaten ben ne zaman çıkıcak diye bekliyordum sen bilmiyormuydun:A
Karakter konusunu ben açtım zaten yaşadığını biliyordum ama izlemediğim için bir an bu bölüm ortaya çıktı sandım. :A
------

Final yapmazsa görürsün :A
7 ya da 8. bölüm çekiliyor yani stok bölümler var daha bitmez hemen. :A Senin Adı Zehra gibi sürer herhalde bu kanalların NTC'ye karşı bir toleransı var gibi. :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and Angelica
Karakter konusunu ben açtım zaten yaşadığını biliyordum ama izlemediğim için bir an bu bölüm ortaya çıktı sandım. :A
------

7 ya da 8. bölüm çekiliyor yani stok bölümler var daha bitmez hemen. :A Senin Adı Zehra gibi sürer herhalde bu kanalların NTC'ye karşı bir toleransı var gibi. :A

He tmm çıktıda yüzünü göremedik bir sandalyede oturuyor zincire bağlı Cavidan geldi konuştu keşke ölseydin falan dedi

------

Fragmanı baya iyi gibi. Haftaya güzel bir bölüm olacak gibi :A

Senaristler acilen değişmeli. Dün Zeliha olur diye bölüme biraz baktım da geçen haftaki bölüm sonunda Harun'un sırrı ortaya çıkıyor denildi, bölümde yine kurtuldu. Nermin'in metres olayı da aynı şekilde. Güçlü kadın diye yazdıkları Ezo tüm yalanlara inanıyor. Neyse ki Cavidan güzel oyun kurdu Nermin'e de Harun anladı. :A

Zeliha'yı dün yine flashback sahnesiyle gördük. Yaşadığı ortaya çıksın birkaç bölüm doya doya izleyelim de sonra ne oluyorsa olsun. Bu senaristlerle işi zor.

• Beğendim
Reactions: EmreCan
Senaristler acilen değişmeli. Dün Zeliha olur diye bölüme biraz baktım da geçen haftaki bölüm sonunda Harun'un sırrı ortaya çıkıyor denildi, bölümde yine kurtuldu. Nermin'in metres olayı da aynı şekilde. Güçlü kadın diye yazdıkları Ezo tüm yalanlara inanıyor. Neyse ki Cavidan güzel oyun kurdu Nermin'e de Harun anladı. :A

Zeliha'yı dün yine flashback sahnesiyle gördük. Yaşadığı ortaya çıksın birkaç bölüm doya doya izleyelim de sonra ne oluyorsa olsun. Bu senaristlerle işi zor.
Bence ilk bölümdeki gibi heyecan kalmadı sence :A

Evet gerçekten süper bir fragman olmuş. Haftalardır Ezo ve Zeliha karşılaşmasını bekliyordum ama asla böyle bir şey düşünmemiştim. Ezo'nun doğum gününde aynı zamanda annesinin öldüğü günde karşılaşmaları çok güzel olmuş. :bhr: Müzik ve oyunculuklar da çok etkili...

Şimdi Cavidan cadısı, Nermin ve Harun düşünsün. :A

• Güldürdün
Reactions: Zeyno
Diziyi sadece fragmanlardan izleyen beni bile etkiledi. Şarkı da çok iyi :bhr:
Cidden çok iyi defalarca izledim fragmanı. Ama FOX akılsızlık edip 15-16 saatte 1 milyon izlenen fragmanı silip akşam tekrar yükledi. :A Saati 20.30 oldu diye. :F