Ezo'nun annesi yaşıyormuş, Cavidan bir evde zincirlemiş şekilde tutuyor Meloo 😱 @Angelica
Evet canım tanıtım da denmişti zaten bu
Ezo'nun annesi yaşıyormuş, Cavidan bir evde zincirlemiş şekilde tutuyor Meloo 😱 @Angelica
Bu kadar şok edecek bilgiyi fragmanda mı verdiler iyi olmamış o zaman ben fragmanları izlemedim o nedenle şaşırdım 😉Evet canım tanıtım da denmişti zaten bu
Yok fragmanda değil cnm karakter tanıtımlarında yazıyordu orda okumuştum benBu kadar şok edecek bilgiyi fragmanda mı verdiler iyi olmamış o zaman ben fragmanları izlemedim o nedenle şaşırdım 😉
Anladım kuzum 😉Yok fragmanda değil cnm karakter tanıtımlarında yazıyordu orda okumuştum ben![]()
Yok ya görünmedi 😉
Annesi yaşıyormuş, Cavidan zincirlemiş deyince ortaya çıktı sandım.Yok ya görünmedi 😉
Güya Zeliha koltukta oturuyor zincirlenmiş Cavidan boğuyor ama Zelihanın ne eli, ayağı ne de bi saç teli göründüAnnesi yaşıyormuş, Cavidan zincirlemiş deyince ortaya çıktı sandım.Birkaç bölüm daha bekleriz o zaman.
![]()
Sahneyi gördüm şimdi Insta'da cidden saçma olmuş.Güya Zeliha koltukta oturuyor zincirlenmiş Cavidan boğuyor ama Zelihanın ne eli, ayağı ne de bi saç teli göründü![]()
Flashback sahnesi olmuyor gibi yav Zeliha gelmese keşkeAnnesi yaşıyormuş, Cavidan zincirlemiş deyince ortaya çıktı sandım.Birkaç bölüm daha bekleriz o zaman.
![]()
Evet gerçekten saçmaydı yaSahneyi gördüm şimdi Insta'da cidden saçma olmuş.Arkası dönük ama Sedef öyle kısa biri de değil normalde o koltukta net görünürdü.
![]()
Sedef Muğla'da kaç gündür.Flashback sahnesi olmuyor gibi yav Zeliha gelmese keşke![]()
Zeliha, Cavidan = Azize, DilşahSedef Muğla'da kaç gündür.Sette yani ortaya çıkar 3-4 bölüme canım şansına küs.
![]()
Yorumlarda da benzeten olmuş.
Evet zaten öyle Cavidan aynı Azize olmuşYorumlarda da benzeten olmuş.Ama Zeliha > Dilşah.
![]()
![]()
Doğru dedin kuzu aynen öyleler
Aman sus şimdi gelirler Hercai kopyası diye dizinin antileriEvet zaten öyle Cavidan aynı Azize olmuşDilşah'ta Zeliha'da çok gariban
![]()
Annesi yaşıyormuş, Cavidan zincirlemiş deyince ortaya çıktı sandım.Birkaç bölüm daha bekleriz o zaman.
![]()
Final yapmazsa görürsünAnnesi yaşıyormuş, Cavidan zincirlemiş deyince ortaya çıktı sandım.Birkaç bölüm daha bekleriz o zaman.
![]()
Hercai den alıntı dizidir başına kocaman harflerle yazılmalıydıDoğru dedin kuzu aynen öyleler
------
Aman sus şimdi gelirler Hercai kopyası diye dizinin antileri![]()
güzel şeyler kuruyom aklımdaHiç aklıma gelmemişti he
------
Senaryo ve karakter tanıtımında yaşadığı yazıyordu zaten ben ne zaman çıkıcak diye bekliyordum sen bilmiyormuydun![]()