Ezo'nun annesi yaşıyormuş, Cavidan bir evde zincirlemiş şekilde tutuyor Meloo 😱 @Angelica
Evet canım tanıtım da denmişti zaten bu
Ezo'nun annesi yaşıyormuş, Cavidan bir evde zincirlemiş şekilde tutuyor Meloo 😱 @Angelica
Bu kadar şok edecek bilgiyi fragmanda mı verdiler iyi olmamış o zaman ben fragmanları izlemedim o nedenle şaşırdım 😉Evet canım tanıtım da denmişti zaten bu
Yok fragmanda değil cnm karakter tanıtımlarında yazıyordu orda okumuştum benBu kadar şok edecek bilgiyi fragmanda mı verdiler iyi olmamış o zaman ben fragmanları izlemedim o nedenle şaşırdım 😉
Anladım kuzum 😉Yok fragmanda değil cnm karakter tanıtımlarında yazıyordu orda okumuştum ben
Yok ya görünmedi 😉
Annesi yaşıyormuş, Cavidan zincirlemiş deyince ortaya çıktı sandım.Yok ya görünmedi 😉
Güya Zeliha koltukta oturuyor zincirlenmiş Cavidan boğuyor ama Zelihanın ne eli, ayağı ne de bi saç teli göründüAnnesi yaşıyormuş, Cavidan zincirlemiş deyince ortaya çıktı sandım.Birkaç bölüm daha bekleriz o zaman.
Sahneyi gördüm şimdi Insta'da cidden saçma olmuş.Güya Zeliha koltukta oturuyor zincirlenmiş Cavidan boğuyor ama Zelihanın ne eli, ayağı ne de bi saç teli göründü
Flashback sahnesi olmuyor gibi yav Zeliha gelmese keşkeAnnesi yaşıyormuş, Cavidan zincirlemiş deyince ortaya çıktı sandım.Birkaç bölüm daha bekleriz o zaman.
Evet gerçekten saçmaydı yaSahneyi gördüm şimdi Insta'da cidden saçma olmuş.Arkası dönük ama Sedef öyle kısa biri de değil normalde o koltukta net görünürdü.
Sedef Muğla'da kaç gündür.Flashback sahnesi olmuyor gibi yav Zeliha gelmese keşke
Zeliha, Cavidan = Azize, DilşahSedef Muğla'da kaç gündür.Sette yani ortaya çıkar 3-4 bölüme canım şansına küs.
Yorumlarda da benzeten olmuş.
Evet zaten öyle Cavidan aynı Azize olmuşYorumlarda da benzeten olmuş.Ama Zeliha > Dilşah.
Doğru dedin kuzu aynen öyleler
Aman sus şimdi gelirler Hercai kopyası diye dizinin antileriEvet zaten öyle Cavidan aynı Azize olmuşDilşah'ta Zeliha'da çok gariban
Annesi yaşıyormuş, Cavidan zincirlemiş deyince ortaya çıktı sandım.Birkaç bölüm daha bekleriz o zaman.
Final yapmazsa görürsünAnnesi yaşıyormuş, Cavidan zincirlemiş deyince ortaya çıktı sandım.Birkaç bölüm daha bekleriz o zaman.
Hercai den alıntı dizidir başına kocaman harflerle yazılmalıydıDoğru dedin kuzu aynen öyleler
------
Aman sus şimdi gelirler Hercai kopyası diye dizinin antileri
güzel şeyler kuruyom aklımdaHiç aklıma gelmemişti he
------
Senaryo ve karakter tanıtımında yaşadığı yazıyordu zaten ben ne zaman çıkıcak diye bekliyordum sen bilmiyormuydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?