Bizde cennet mahallesi'ndeki Pembe moduna gireriz hiahi
Adile Naşit Munir Özkul filmi vardı Şener Şen ikisinede oynuyordu turşu için ayrılmışlardı .FBen olanları söylüyorum sadece oynadığım falan yok
dost diye bildiklerimiz hep böyle hain çıktı işte
Ben sadece sizin iyiliğinizi düşünüyorum o kadar yanlış anlaşılma olmasınAdile Naşit Munir Özkul filmi vardı Şener Şen ikisinede oynuyordu turşu için ayrılmışlardı .F
En sonunda yakayı ele veriyordu seninde sonun öyle olacak@destere
Filmdeki Şener Şen de öyle diyorduBen sadece sizin iyiliğinizi düşünüyorum o kadar yanlış anlaşılma olmasın
Teşekkür edeceğine kızıyorsun ne güzel başka kızlarla tanışırdın iştedost diye bildiklerimiz hep böyle hain çıktı iştememleketin çivisi çıkmış diyordum memlekette kabahat yokmuş almanı bile hain bu dünyanın
Biz film çevirmiyoruz ama burda
o kısmı anladıkta şu ispiyonlama olayı neyin nesi sen önce bir o konudan haber verTeşekkür edeceğine kızıyorsun ne güzel başka kızlarla tanışırdın işte
Işte güzel kızlarla tanışman için hogathandan kurtulman lazım yoksa yiyorsun oklavayıo kısmı anladıkta şu ispiyonlama olayı neyin nesi sen önce bir o konudan haber verhiç yakışıyormu hogathaya bizi jurnallemek
Işte güzel kızlarla tanışman için hogathandan kurtulman lazım yoksa yiyorsun oklavayıYa @Çiğdem- ya güzel kızlar karar senin
@Halef İle arkadaşlığını kes bence seni yoldan çıkaracak cnmo kısmı anladıkta şu ispiyonlama olayı neyin nesi sen önce bir o konudan haber verhiç yakışıyormu hogathaya bizi jurnallemek
Bir insanı hayallerine kavuşturayım diye sevap yapıyorum @Çiğdem- cim değil mi @destere
Kötülüğün için demiyorum yeni üyelerin hepsi buraya gitmiştir sonra daha bilinçli geliyorsunuz
yani @Çiğdem- çirkinmi onumu ima ettin
sanırım burda sen tuzağa düştün gibi beni kuyuya atarken kendin kuyudasın çırpın dur şimdi
Kötülüğün için demiyorum yeni üyelerin hepsi buraya gitmiştir sonra daha bilinçli geliyorsunuz@destere @eskici @Forumdash
Bir kafanı toparlıyorsun forumun hizmeti işte ne istiyorsunuzSenin soylediklerinden yola çıkarak konuşuyorum. Bu haberi okuyan @Çiğdem- güzel kız avına çıkmaya başlıyor diyen bendim herhalde
Neden daha bilinçli gelindiği şimdi anlaşıldı. O evin içinde ne yaratıklar vardır allah bilir.Yalnız phitopsu bile korkunç .😕
Çok kez oraya düştüğün için çok iyi de deneyimlemişsin. Anlıyorum @Çiğdem- cimBir kafanı toparlıyorsun forumun hizmeti işte ne istiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?