Bizde cennet mahallesi'ndeki Pembe moduna gireriz hiahi
Adile Naşit Munir Özkul filmi vardı Şener Şen ikisinede oynuyordu turşu için ayrılmışlardı .FBen olanları söylüyorum sadece oynadığım falan yok![]()
![]()
dost diye bildiklerimiz hep böyle hain çıktı işte
Ben sadece sizin iyiliğinizi düşünüyorum o kadar yanlış anlaşılma olmasınAdile Naşit Munir Özkul filmi vardı Şener Şen ikisinede oynuyordu turşu için ayrılmışlardı .F
En sonunda yakayı ele veriyordu seninde sonun öyle olacak![]()
![]()
@destere
Filmdeki Şener Şen de öyle diyorduBen sadece sizin iyiliğinizi düşünüyorum o kadar yanlış anlaşılma olmasın![]()
![]()
Teşekkür edeceğine kızıyorsun ne güzel başka kızlarla tanışırdın iştedost diye bildiklerimiz hep böyle hain çıktı iştememleketin çivisi çıkmış diyordum memlekette kabahat yokmuş almanı bile hain bu dünyanın
![]()
Biz film çevirmiyoruz ama burda
o kısmı anladıkta şu ispiyonlama olayı neyin nesi sen önce bir o konudan haber verTeşekkür edeceğine kızıyorsun ne güzel başka kızlarla tanışırdın işte![]()
Işte güzel kızlarla tanışman için hogathandan kurtulman lazım yoksa yiyorsun oklavayıo kısmı anladıkta şu ispiyonlama olayı neyin nesi sen önce bir o konudan haber verhiç yakışıyormu hogathaya bizi jurnallemek
![]()
Işte güzel kızlarla tanışman için hogathandan kurtulman lazım yoksa yiyorsun oklavayıYa @Çiğdem- ya güzel kızlar karar senin
![]()
@Halef İle arkadaşlığını kes bence seni yoldan çıkaracak cnmo kısmı anladıkta şu ispiyonlama olayı neyin nesi sen önce bir o konudan haber verhiç yakışıyormu hogathaya bizi jurnallemek
![]()
Bir insanı hayallerine kavuşturayım diye sevap yapıyorum @Çiğdem- cim değil mi @destere
Kötülüğün için demiyorum yeni üyelerin hepsi buraya gitmiştir sonra daha bilinçli geliyorsunuz
yani @Çiğdem- çirkinmi onumu ima ettin
sanırım burda sen tuzağa düştün gibi beni kuyuya atarken kendin kuyudasın çırpın dur şimdi![]()
Kötülüğün için demiyorum yeni üyelerin hepsi buraya gitmiştir sonra daha bilinçli geliyorsunuz![]()
![]()
@destere @eskici @Forumdash
![]()
Bir kafanı toparlıyorsun forumun hizmeti işte ne istiyorsunuzSenin soylediklerinden yola çıkarak konuşuyorum. Bu haberi okuyan @Çiğdem- güzel kız avına çıkmaya başlıyor diyen bendim herhalde
Neden daha bilinçli gelindiği şimdi anlaşıldı. O evin içinde ne yaratıklar vardır allah bilir.Yalnız phitopsu bile korkunç .😕
Çok kez oraya düştüğün için çok iyi de deneyimlemişsin. Anlıyorum @Çiğdem- cimBir kafanı toparlıyorsun forumun hizmeti işte ne istiyorsunuz![]()
![]()
![]()