Ispanaklı ve patatesli olsunİstediğin börek olsun teyzoşum yaparım nelisini istersen
Ispanaklı ve patatesli olsunİstediğin börek olsun teyzoşum yaparım nelisini istersen
1-2 Bölümleri izledim bu soygun diziside türk dizilerine esintiler veriyordu bu elitede öyle vlla İspanyol dizileri tam türk izleyiciler için bunuda çok sevdim1x1. Bölüm
1x2. Bölüm
diziye başlamadan önce konuya bir göz attığımda yine liseli ergenler arası çiftleşme ve oynaşma konulu vasat bir dizi olabileceğini düşünüp çekinerek başlamıştım izlemeye , beni diziye yönlendiren en büyük etken tabiki la casa papelin alison u María Pedraza oldu kızın hatrına kendimi uçurumdan atayım dedim ama ilk iki bölümü izledikten sonra iyiki başlamışım diyorumbu arada yine la casa nın denver ı Jaime Lorente kaliteli bir oyuncu olduğunu bu dizidede belli ediyor
birde dizide benim için carla Ester Expósito var oda işin bonusu olmuş benim açımdan ne kadar övsek azdırdizideki diğer önemli karakter ise nadia isimli filistinli kız..
zengin bir okula kabul edilen fakir üçlü nadia , samuel ve christian ın okulun diğer öğrencileriyle aralarında geçen çekişme kaynaşma ve oynaşma sahneleriyle başladı diziilk bölüm fazla dikkat çeken bişey olmamasına rağmen karakterler arasındaki diyaloğlar dikkatimi cezbetti özellikle varlıklı ailenin tontiş kızı marina bizi kalbimizden vurdudiğer özgür ve çiftleşme düşkünü fantazi meraklısı carla isimli kızıda görünce dizideki heyecan iki katına çıktı
asıl olayların gidişatı ikinci bölümde netleşmeye başlıyor ilk bölümde sorguya tabi tutulan samuel in neden sorgulandığını anlamış olduk meğersem bizim marina ölmüş katili aranıyormuş? umarım dizinin ilerleyen bölümlerinde katil sevdiğim karakterlerden biri çıkmaz ve yine umarım marina tüm bölümlerde karşımıza çıkar
samuel ile abisi nanonun duvara yazı yazdıkları işyerinin sahibinin marinanın babası çıkması ilginçti
marinanın sosyeteye tanıtım partisi güzeldi..
carla ile christian arasındaki çiftleşme seansının carlanın sevgilisi tarafından röntgenlendiği sahneler tuhaftı, gevşek oğlanda karakter sıfırmış
marina samuellle yakın gibi ama bence abisi nanoylada ilgileniyor öyle bir hisse kapıldım
yine okul müdürünün oğlunun eşçinsel olması ve kendisine partner olarak filistinli kız nadianın abisini bulması ilginç sahnelerdendi
marinanın hıv virüsünü kapmış olması ise resmen trajedi bula bula marinayımı buldu böyle bir kısmetsizlik
marina nasıl öldü, öldürüldümü? öldürüldüyse kim tarafından öldürüldü bu konuda tüm sezon boyu işlenecek bir konu zaten onu izleyip göreceğiz
@ozgur21131-2 Bölümleri izledim bu soygun diziside türk dizilerine esintiler veriyordu bu elitede öyle vlla İspanyol dizileri tam türk izleyiciler için bunuda çok sevdim@xemrexxx @ozgur2113 yorum yapacaz aç konuyu diye car car ediyordunuz nerede yorumlar ayoll
Soygun dizisinde Denver ile Monicaydı favori çiftim bu dizide ise Guzman ve kapalı kız
ayrıca favori karakteridme Guzman şuan , Nuno yine iyi ama yeni keşfim bu
1.Bölüm
Öncelikle Denver yanı burada Nuno öğrenci olmamasına sevindim rolu güzel ama dedim gibi Guzman ilgimi daha çektiŞu pallomudur nedir kız arkadaşını küpeli yeni bir öğrenciyle yatırıyor izliyor manyakmıdır nedir ayoll tövbe tövbe türk erkekelrinin kıymetini anladım 😱
Şu nuno ve kardeşiyle yakıslasan ecünnü kız aslında gebermiş bakalım katil kim
2.Bölüm
Pallo ve kız arkadaşına şu küpeli oğlanın çıkışı iyiydi onları ayıplamasını sevdim afferim ayoll
Guzman ve kapalı kız favori çiftim ve bu bölümün yıldızlarıydıNunoda iyiydi fakat şu geberen ecünnü kız bir de hamileymiş acaba katili kim Nuno olabilir hapis yatmış kardeşinden kıskanmıs olabilir ama inş farklı birisi çıkar
Şaşırmadım Guzman in bebek gibi totosunu görünce @serhatt görmüş @cookies gibi düz duvara tırmanacağini biliyordum1-2 Bölümleri izledim bu soygun diziside türk dizilerine esintiler veriyordu bu elitede öyle vlla İspanyol dizileri tam türk izleyiciler için bunuda çok sevdim@xemrexxx @ozgur2113 yorum yapacaz aç konuyu diye car car ediyordunuz nerede yorumlar ayoll
Soygun dizisinde Denver ile Monicaydı favori çiftim bu dizide ise Guzman ve kapalı kız
ayrıca favori karakteridme Guzman şuan , Nuno yine iyi ama yeni keşfim bu
1.Bölüm
Öncelikle Denver yanı burada Nuno öğrenci olmamasına sevindim rolu güzel ama dedim gibi Guzman ilgimi daha çektiŞu pallomudur nedir kız arkadaşını küpeli yeni bir öğrenciyle yatırıyor izliyor manyakmıdır nedir ayoll tövbe tövbe türk erkekelrinin kıymetini anladım 😱
Şu nuno ve kardeşiyle yakıslasan ecünnü kız aslında gebermiş bakalım katil kim
2.Bölüm
Pallo ve kız arkadaşına şu küpeli oğlanın çıkışı iyiydi onları ayıplamasını sevdim afferim ayoll
Guzman ve kapalı kız favori çiftim ve bu bölümün yıldızlarıydıNunoda iyiydi fakat şu geberen ecünnü kız bir de hamileymiş acaba katili kim Nuno olabilir hapis yatmış kardeşinden kıskanmıs olabilir ama inş farklı birisi çıkar
@serhatt görmesin ayoll dizimize bulaşırŞaşırmadım Guzman in bebek gibi totosunu görünce @serhatt görmüş @cookies gibi düz duvara tırmanacağini biliyordum@destere @ozgur2113 @MelankoliK
Serhat gözükmeyen yerdekini merak eder
Diğer oğlanları gözüm tutmadı Guzman ile Nuno yeter ayollSerhat gözükmeyen yerdekini merak eder
FENA DEĞİL
Dilin bir yerlerine kaçmış galiba
Sana haddini bildrmekle meşgulDilin bir yerlerine kaçmış galiba
Bence cookies le cok temas edince küçülmüş dilinSana haddini bildrmekle meşgul
Sen kim zümrüt sultan olmak kim haddini bil
En iyisi Ander benceŞaşırmadım Guzman in bebek gibi totosunu görünce @serhatt görmüş @cookies gibi düz duvara tırmanacağini biliyordum@destere @ozgur2113 @MelankoliK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?