Üstadım daha derin felsefeye girmek istemedim böyle basit bir ergen dizisinin konusunda.sanatınız batsın yapacağınız felsefeyede lanet olsun
Üstadım daha derin felsefeye girmek istemedim böyle basit bir ergen dizisinin konusunda.sanatınız batsın yapacağınız felsefeyede lanet olsun
Aaa ben izlerim sen bu kütükleri boş ver ayoll
Zaten bizim asıl dizi ekibi kadromuz Forumdash sen benOda mezarından çıkar 1 ay sonra sanırım sonra kütükler kendileri yalvaracak bize ama bakmayacaz asıl oyuncumuz dönsün sahalarada
Benim izleyeceğim bir dizi olursa yine bulaşırım size, benden öyle kolay kurtulamazsınızseni zaten bir yere bırakmamda biraz daha kalabalık olsun istiyordumbundan sonra ne @MasacRE- ne @Maskeli Fedai ne de @MEnes ne de tosbağa @xemrexxx hiçbirine dizi önermeyeceğim
dediğin gibi @Forumdash gelsinde bir an önce biz o şekil muhteşem üçlü olarak devam ederiz dizilere hem ortak dizilerimiz çok, yalnız CW dizisi izlemem şimdiden söyleyeyim
aaa bu arada @pompy ile ortak izleyebileceğimiz bir dizi buldum netflixde https://www.imdb.com/title/tt7569592/ dizide sihirli cadı sabrina var pompy sihir öğrenir bende sabrinaya bakarım o şekilde tüketiriz diziyi
Ben oradan Emma Stone'u, Natalie Portman'ı ve Amy Adams'ı alıyorum kendime, gerisini @MEnes yoldaşıma bırakıyorumAl sana ve @MEnes e
Ekli dosyayı görüntüle 62718
Yok karıştı bu gelsin size
Ekli dosyayı görüntüle 62719
Ben bi Emma stone u tanıyabildim gerisini çıkaramadım ama olsun hepsi bebişlerimBen oradan Emma Stone'u, Natalie Portman'ı ve Amy Adams'ı alıyorum kendime, gerisini @MEnes yoldaşıma bırakıyorum
Diğerlerinin isimlerini ben de bilmiyorum zaten çaktırmaBen bi Emma stone u tanıyabildim gerisini çıkaramadım ama olsun hepsi bebişlerim
Üstteki resim makul.Al sana ve @MEnes e
Bu açıklama ise makul değil. Emma Stone'u kimselere vermem.Ben oradan Emma Stone'u, Natalie Portman'ı ve Amy Adams'ı alıyorum kendime, gerisini @MEnes yoldaşıma bırakıyorum
Ben oradan Emma Stone'u, Natalie Portman'ı ve Amy Adams'ı alıyorum kendime, gerisini @MEnes yoldaşıma bırakıyorum
Ben bi Emma stone u tanıyabildim gerisini çıkaramadım ama olsun hepsi bebişlerim
Üstteki resim makul.
Bu açıklama ise makul değil. Emma Stone'u kimselere vermem.
Ben oradan Emma Stone'u, Natalie Portman'ı ve Amy Adams'ı alıyorum kendime, gerisini @MEnes yoldaşıma bırakıyorum
Üstteki resim makul.
Bu açıklama ise makul değil. Emma Stone'u kimselere vermem.
siz de meryoşum gibi seçemiyorsunuz galiba gerçi seçseniz destere @Çiğdem- i masacre çağatayı mı seçerharbiden emma stone un tipi farkedilecek cinsten bende bir onu tanıdım diğerleri kimdi acaba natalie portman olamaz onu tanıyorum bunalrın arasında yok
şu yandaki zenci kızda hanı köleliği anlatan filmde tumanı çıkarılıp kıçına terlikle vurulan kız değilmi ?
Başka türlü sahneye çıkma ihtimali yok tabi ayollsiz de meryoşum gibi seçemiyorsunuz galiba gerçi seçseniz destere @Çiğdem- i masacre çağatayı mı seçer)) menes in zaten ne seçtiği belli değil
https://twitter.com/x/status/1053723623234699265
Hhaha Aaa yalnız izlenebilir gibi duruyor @xemrexxx de katılır bizeseni zaten bir yere bırakmamda biraz daha kalabalık olsun istiyordumbundan sonra ne @MasacRE- ne @Maskeli Fedai ne de @MEnes ne de tosbağa @xemrexxx hiçbirine dizi önermeyeceğim
dediğin gibi @Forumdash gelsinde bir an önce biz o şekil muhteşem üçlü olarak devam ederiz dizilere hem ortak dizilerimiz çok, yalnız CW dizisi izlemem şimdiden söyleyeyim
aaa bu arada @pompy ile ortak izleyebileceğimiz bir dizi buldum netflixde https://www.imdb.com/title/tt7569592/ dizide sihirli cadı sabrina var pompy sihir öğrenir bende sabrinaya bakarım o şekilde tüketiriz diziyi
Al sana ve @MEnes e
Ohh iyi yapıyor senin hakkından bu gelir ancak
Soldan 4. sıradakini Natalie Portman'a benzettim de sonradan bir daha bakınca Keira Knightley'miş o galiba, ikisini hep karıştırırımharbiden emma stone un tipi farkedilecek cinsten bende bir onu tanıdım diğerleri kimdi acaba natalie portman olamaz onu tanıyorum bunalrın arasında yok
şu yandaki zenci kızda hanı köleliği anlatan filmde tumanı çıkarılıp kıçına terlikle vurulan kız değilmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?