Netflix Elite - Dizi Yorumları

Benim izleyeceğim bir dizi olursa yine bulaşırım size, benden öyle kolay kurtulamazsınız

@xemrexxx bu konuda mı yatıyorsun bütün gün, ne zaman bu konuya bir mesaj yazsam seni etiketlemediğim halde hemen bir gözlük yapıştırıyorsun suratıma
@Çiğdem- @destere

Ben oradan Emma Stone'u, Natalie Portman'ı ve Amy Adams'ı alıyorum kendime, gerisini @MEnes yoldaşıma bırakıyorum

Ben bi Emma stone u tanıyabildim gerisini çıkaramadım ama olsun hepsi bebişlerim

Üstteki resim makul.

Bu açıklama ise makul değil. Emma Stone'u kimselere vermem.

harbiden emma stone un tipi farkedilecek cinsten bende bir onu tanıdım diğerleri kimdi acaba natalie portman olamaz onu tanıyorum bunalrın arasında yok

şu yandaki zenci kızda hanı köleliği anlatan filmde tumanı çıkarılıp kıçına terlikle vurulan kız değilmi ?

Ben oradan Emma Stone'u, Natalie Portman'ı ve Amy Adams'ı alıyorum kendime, gerisini @MEnes yoldaşıma bırakıyorum

Üstteki resim makul.

Bu açıklama ise makul değil. Emma Stone'u kimselere vermem.

siz de meryoşum gibi seçemiyorsunuz galiba gerçi seçseniz destere @Çiğdem- i masacre çağatayı mı seçer
)) menes in zaten ne seçtiği belli değil

https://twitter.com/x/status/1053723623234699265

Hhaha Aaa yalnız izlenebilir gibi duruyor @xemrexxx de katılır bize
@pompy

Böyle bir cadı dizisi izlemiştim eskiden

Soldan 4. sıradakini Natalie Portman'a benzettim de sonradan bir daha bakınca Keira Knightley'miş o galiba, ikisini hep karıştırırım
Soldan 3. de Amy Adams onu da tanırsın herhalde