Müslüman ediceksin 2.sezondaHerkesi doğru yola sokmaya çalısıyordu o ecünnüden kurtulunca rhatladı yanı o şeytan gibi düşün@xemrexxx @Yiğitt @Harunnn60
Müslüman ediceksin 2.sezondaHerkesi doğru yola sokmaya çalısıyordu o ecünnüden kurtulunca rhatladı yanı o şeytan gibi düşün@xemrexxx @Yiğitt @Harunnn60
Samuelin neresi efendi bu dizide kamu spotu gibi dolaşan aklı başında tek kişi Guzman@Harunnn60 @xemrexxx
Bu bir kamu spotudur.
Okulun banyolarında tuvaletlerinde sevişin gençler
Ekli dosyayı görüntüle 65963Ekli dosyayı görüntüle 65964
@Forumdash da nasıl aklında tuttuysa
Herkesi doğru yola sokmaya çalısıyordu o ecünnüden kurtulunca rhatladı yanı o şeytan gibi düşün@xemrexxx @Yiğitt @Harunnn60
Tim kuduruklar toplanmış bir @serhatt eksik
Bensiz nasıl toplanır hainler
Bensiz nasıl toplanır hainler
Serhat yabancı dizi kültüründen ne anlar yerli ecünnü dizileri izlesin
Arap kızla evlenirse niye olmasınMüslüman ediceksin 2.sezondaKutlama konusu bile acarsın sen
Serhat yabancı dizi kültüründen ne anlar yerli ecünnü dizileri izlesin ?A
Eee soyguna başlıyormusun planları yapalımAynen, Temmuz'da falan gelse de mutlu olsak.Vere vere 26 Nisan'da Hakan'ı vermişler...
Bizi de bekle, beraber izleyelim.
Senin izlediğini bilmiyordum 😱Bizi de bekle, beraber izleyelim.
Ben sonradan izlemiştim, aslında izleyeli Nisan-Mayıs oluyor. Epey beğenmiştim.Senin izlediğini bilmiyordum 😱
Dizi ilk başladığında @Çiğdem önyargıyla yaklaşmıştı ben izliyordum beğenerek o muhabbetten dolayı onları etiketledim
O zaman yarın Elite yorumları gelsin
Şimdi geçmiş yorumlara baktım Polo’cuymuşsunBen sonradan izlemiştim, aslında izleyeli Nisan-Mayıs oluyor. Epey beğenmiştim.
3-4 günlük şehir dışına çıkmam lazım da pazartesi başlarım ben de sezona. Hemen bitirme.
Kız onu diyenler neresiyle izlemişŞimdi geçmiş yorumlara baktım Polo’cuymuşsunBeğenmene sevindim diziyiHerkes Pis Yedili çakması dedi ama sonradan beğendiMesela @Çiğdem
Hemen bitirmem şu sıralar izleyecek dizim kalmadı bunu da çabuk tüketmek istemiyorum
İzlemeden önce beKız onu diyenler neresiyle izlemiş
Ben hep derim beyaz tüysüz kaslı erkek poposu görünce dayanamaz hogatha hemen oklava sını dik konuma getirip diziye dalarİzlemeden önce be@Çiğdem daha konudaki ilk mesajlarda Pis Yedili çakması demiş
Sonra diziyi izleyince senin deyiminle kunçun etti Guzman’a
İnşallah bu sezon göremez Guzman’ın poposunuBen hep derim beyaz tüysüz kaslı erkek poposu görünce dayanamaz hogatha hemen oklava sını dik konuma getirip diziye dalar
İnşallah bu sezon göremez Guzman’ın poposunu
Ben hep derim beyaz tüysüz kaslı erkek poposu görünce dayanamaz hogatha hemen oklava sını dik konuma getirip diziye dalar
Ben sonradan izlemiştim, aslında izleyeli Nisan-Mayıs oluyor. Epey beğenmiştim.
3-4 günlük şehir dışına çıkmam lazım da pazartesi başlarım ben de sezona. Hemen bitirme.
İçeriye düşerse bakarsın cnm temiz giysiler götürürsün tabi orda seni aldatmazsa
ilk sezon pis yedili dediler pek dorğu değildi orası ama bu sene resmen adını feriha koydumdan çalmışlar @mrt-06 yakında bu diziye savaş ilan edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?