Müslüman ediceksin 2.sezondaHerkesi doğru yola sokmaya çalısıyordu o ecünnüden kurtulunca rhatladı yanı o şeytan gibi düşün@xemrexxx @Yiğitt @Harunnn60
Müslüman ediceksin 2.sezondaHerkesi doğru yola sokmaya çalısıyordu o ecünnüden kurtulunca rhatladı yanı o şeytan gibi düşün@xemrexxx @Yiğitt @Harunnn60
Samuelin neresi efendi bu dizide kamu spotu gibi dolaşan aklı başında tek kişi Guzman@Harunnn60 @xemrexxx
Bu bir kamu spotudur.
Okulun banyolarında tuvaletlerinde sevişin gençler
Ekli dosyayı görüntüle 65963Ekli dosyayı görüntüle 65964
@Forumdash da nasıl aklında tuttuysa![]()
Herkesi doğru yola sokmaya çalısıyordu o ecünnüden kurtulunca rhatladı yanı o şeytan gibi düşün![]()
![]()
@xemrexxx @Yiğitt @Harunnn60
Tim kuduruklar toplanmış bir @serhatt eksik
Bensiz nasıl toplanır hainler
Bensiz nasıl toplanır hainler![]()
Serhat yabancı dizi kültüründen ne anlar yerli ecünnü dizileri izlesin
Arap kızla evlenirse niye olmasınMüslüman ediceksin 2.sezondaKutlama konusu bile acarsın sen
![]()
Serhat yabancı dizi kültüründen ne anlar yerli ecünnü dizileri izlesin ?A![]()
Eee soyguna başlıyormusun planları yapalımAynen, Temmuz'da falan gelse de mutlu olsak.Vere vere 26 Nisan'da Hakan'ı vermişler...
Bizi de bekle, beraber izleyelim.
Senin izlediğini bilmiyordum 😱Bizi de bekle, beraber izleyelim.![]()
Ben sonradan izlemiştim, aslında izleyeli Nisan-Mayıs oluyor. Epey beğenmiştim.Senin izlediğini bilmiyordum 😱
Dizi ilk başladığında @Çiğdem önyargıyla yaklaşmıştı ben izliyordum beğenerek o muhabbetten dolayı onları etiketledim
O zaman yarın Elite yorumları gelsin![]()
Şimdi geçmiş yorumlara baktım Polo’cuymuşsunBen sonradan izlemiştim, aslında izleyeli Nisan-Mayıs oluyor. Epey beğenmiştim.
3-4 günlük şehir dışına çıkmam lazım da pazartesi başlarım ben de sezona. Hemen bitirme.![]()
Kız onu diyenler neresiyle izlemişŞimdi geçmiş yorumlara baktım Polo’cuymuşsunBeğenmene sevindim diziyi
Herkes Pis Yedili çakması dedi ama sonradan beğendi
Mesela @Çiğdem
Hemen bitirmem şu sıralar izleyecek dizim kalmadı bunu da çabuk tüketmek istemiyorum![]()
İzlemeden önce beKız onu diyenler neresiyle izlemiş![]()
Ben hep derim beyaz tüysüz kaslı erkek poposu görünce dayanamaz hogatha hemen oklava sını dik konuma getirip diziye dalarİzlemeden önce be@Çiğdem daha konudaki ilk mesajlarda Pis Yedili çakması demiş
Sonra diziyi izleyince senin deyiminle kunçun etti Guzman’a![]()
İnşallah bu sezon göremez Guzman’ın poposunuBen hep derim beyaz tüysüz kaslı erkek poposu görünce dayanamaz hogatha hemen oklava sını dik konuma getirip diziye dalar![]()
İnşallah bu sezon göremez Guzman’ın poposunu![]()
Ben hep derim beyaz tüysüz kaslı erkek poposu görünce dayanamaz hogatha hemen oklava sını dik konuma getirip diziye dalar![]()
Ben sonradan izlemiştim, aslında izleyeli Nisan-Mayıs oluyor. Epey beğenmiştim.
3-4 günlük şehir dışına çıkmam lazım da pazartesi başlarım ben de sezona. Hemen bitirme.![]()
İçeriye düşerse bakarsın cnm temiz giysiler götürürsün tabi orda seni aldatmazsa![]()
![]()
ilk sezon pis yedili dediler pek dorğu değildi orası ama bu sene resmen adını feriha koydumdan çalmışlar @mrt-06 yakında bu diziye savaş ilan edecek