Başrol oğlanı pek sevmiyorum yoksa bakacaktım buna.
Başrol oğlanı pek sevmiyorum yoksa bakacaktım buna.
hangisini @Çiğdem ablanın totosuna bakarak düz duvara tırmandığı guzmanı mı ; @cookies gibi olduğu için @serhatt ın fellik fellik kaçtığı samuel mi ; @Yiğitt in koca parmaklarına vurulduğu polo mu; @xBUGRAx in eve börek açmaya çağırdığı ander i mi sevmedin ?? ABaşrol oğlanı pek sevmiyorum yoksa bakacaktım buna.
La casadepapel deki oğlan.
Gay çocuk çok hoş dizide
senin guzman çok saf o yatağında mışıl mışıl uyurken neler oluyor izle de gör
Bir ecünnü dolanıyordu etrafında inş onun tuzağına düşmüyordursenin guzman çok saf o yatağında mışıl mışıl uyurken neler oluyor izle de gör
çok farklı bir sahne şok olacaksınBir ecünnü dolanıyordu etrafında inş onun tuzağına düşmüyordur
En azından bir oğlanla şey yoktur olsa dayanamaz atardın videosunuçok farklı bir sahne şok olacaksın
En azından bir oğlanla şey yoktur olsa dayanamaz atardın videosunu
belli olmazEn azından bir oğlanla şey yoktur olsa dayanamaz atardın videosunu
Hhahaha nasılsa ben kızmıyorum diye Hem @DarkLegenD bu konuya gelir gelmez koşarak kaçar bence bu konu sınırları içerisinde korkmana gerek yokbelli olmaz
ayrıca niye video atayım sonra @DarkLegenD spoi veriyor diye ortalığı ayağa kaldırsın dimi pışşşşşşık .ss
Evvelsi gece ben açacaktım ama sen çok seviyorsun diye sana bıraktım. Neyse, hep mod.lar açıyormuş konulari zaten.@Harunnn60 @ozgur2113 @Yiğitt @cookies @kerem @destere @Forumdash Hayırlı olsun yeni sezonumuz
Sende yorumlarını burdan yap @xemrexxx bitirmediysen tabi
Hızlan azıcık gereksiz şey. Ss 2. Bölüm @Çiğdem i şok edecek @Yiğitt i mutlu edecek sahneye gel1.BÖLÜM
Yeni karakterler de eklenmiş ortalık baya şenlenmiş
Nadia yeni kızı görünce hemen gaza gelip açıldı saçıldı
Christian sakat kaldı, üzüldüm ama sustuğu için de kızgındım Kaza sahnesi ve beraberindeki parti sahneleri aşırı iyiydi
Omar’ın babası geberir de inşallah rahat rahat yaşarlar aşklarını
Rebeca’da baya olay var gibi
Kaybolan Samuel’miş 😱 Bu sezon da bunu merak edecez belli ki Çocuğun başına neler getirdilee aceba
Güzel bölümdü, güzel geri dönüş yaptılar