Netflix Elite - Dizi Yorumları

Ayol bu da zeka mı be
Ben onu sulu dereye götürür susuz getiririm, iki tane çocuğu aynı anda idare etmk ne zamandan beri zekilik oldu

senin ecünnülerinden iyidir benimkiler

Yahu ben anladım zaten beni nasıl bir dizinin beklediğini, sürükleyici olabilir belki ama içi boş mantık hatalarıyla dolu bir dizi bu işte izlemeden de belli oluyor

@xemrexxx tosbağasından yorum falan bekleme en fazla iki resim paylaşır başkada yorum adına hiçbir fok yok

Öyle diyorsun yani, sen kaç yıllık yoldaşını bir dizi uğruna istenmeyen kişi mi ilan edeceksin.
Sorarım eeey sıvadaşım.

marina ve carla için değil bir yoldaş bin yoldaşı yakarım ardıma bile bakmam çeker giderim

@xemrexxx tosbağasından yorum falan bekleme en fazla iki resim paylaşır başkada yorum adına hiçbir fok yok
En önemli kısımları görsel olarak paylaşıyorum yeterli bence
hem ceza almicak olsam guzmanin totoyu konuya atardım @Çiğdem- şimdiye 5-6 kere bitirmiş olurdu diziyi o yüzden görsel önemli

marina ve carla için değil bir yoldaş bin yoldaşı yakarım ardıma bile bakmam çeker giderim
Senin böyle bir şey yapacağını belki çooook düşük bir ihtimal de olsa beklerdim ama bunu böyle acımasız bir katil gibi söyleyip yapabileceğini düşünmemiştim.

Senin böyle bir şey yapacağını belki çooook düşük bir ihtimal de olsa beklerdim ama bunu böyle acımasız bir katil gibi söyleyip yapabileceğini düşünmemiştim.
bizde herşey alenidir yüzüne yüzüne çarpa çarpa söyleriz
ama sıvadaşlar olarak kol kırılır yen içinde kalır? ilerde yine bir ağır sıva işinde yardımlaşabiliriz sorun olmaz

En önemli kısımları görsel olarak paylaşıyorum yeterli bence
hem ceza almicak olsam guzmanin totoyu konuya atardım @Çiğdem- şimdiye 5-6 kere bitirmiş olurdu diziyi o yüzden görsel önemli
tosbağa madem ceza almayı göze alacaksın onu carla için yap guzman için değmez
ama sırf @serhatt ı kalpten götürmek için çalışıyorsan bilemem tabi ?