TRT 1 Elimi Bırakma - Dizi Yorumları

Buz gibi soğudum

Yok be, havalanmakla alakası yok,yazdan 1-2 ay önce öyle olmaya başladım

Uzak dursun benden dertler kederler. Kendime iyi bakıyorum artık. Ağlamak yok, gülmek var

Haftaya kadar bu kadar olmaz merak etme

Buz gibi soğudum

Uzak dursun benden dertler kederler. Kendime iyi bakıyorum artık. Ağlamak yok, gülmek var

Sen hep gül hep neşe ile kal da hayatın acı gerçekleri de var görmezden gelmemek lazım

Vee Azra Cenki arkadaşı Cansununda tanıdığını öğrendi Cansu şu oğlanı bırak yaa

7.Bölüm Özet

Cenk’in Azra’ya olan inadından Cansu’yla bir ilişkiye başlaması her şeyi değiştirecektir. Cenk için bu durum sandığından zor olsa da Cansu’yu sevmek için elinden geleni yapmaya hazırdır.
Cansu, Cenk’in ona attığı adım karşısında şüphelere boğulur. Cenk’in ona attığı adımın sebebini anlamaya çalışırken Azra’nın kendisini tanımazlıktan gelmesini anlamlandırmaya çalışır. Cansu, Cenk’in ona olan duygularından şüphelense de ona kalbinin kapılarını açmaya yine de hazırdır.
Mert’in kaybolmasıyla ilgili gelen bir haber Azra ile Sumru’nun yollarının bir kez daha kesişmesine sebep olur. Her yerden köşeye sıkışan Sumru için tehlike çanları çalar. Sumru için yolun sonu gelmiş midir?
Mert’i bulma yolunda ileri adımlar atan Azra, Feride Hanım’dan gelen haberle yıkılır. Bu haber Azra için yıkıcı olacaktır

@denizz19 @gözlemci özet çıkmış gençler Sumru köşeye sıkıyormuş bakalım neler olacak

Bu hafta reytingler de arttı bekliyorum

Defolsun gitsin ya

Buz gibi soğudum

Keşke en azından Tarık da sevebilecek biri

Evet ahh keşkee yok illa başrole aşık edecekler he
dizide haç takan başörtülü teyzeyle ne mesaj veriliyor RTÜK göreve
zaten cevher kaynanası iken bozmuştu bu teyze
@Aserat
@cookies @Çiğdem- @mrt-06 @Bully @dreamy @xBUGRAx @ozgur2113 @turkuazz @Maskeli Fedai @Billy Kane @MasacRE- @kerem @serhatt