Şu an BZÇ tekrarına bakıyorum reklam bitene kadar.![]()
Reklam bittiyse bana da müsade oraya geçelimteşekkürler abla çay ve kurabiye için
![]()
Hiç sanmıyorum ama fragmanlarını bir görelim belki ben de dizi değişimi yaparım duruma göre.Ağlama Anne ve Bir Litre Gözyaşı bu dizinin sonunu getirecek. Egolu Alp çatlasın.![]()
Yani değiştirmelisin bence. Ya BLT yada AA'yı izle. Bu dizi boş.Hiç sanmıyorum ama fragmanlarını bir görelim belki ben de dizi değişimi yaparım duruma göre.![]()
Sıkılmaya başladım gibi zatenYani değiştirmelisin bence. Ya BLT yada AA'yı izle. Bu dizi boş.![]()
Sıkılmaya başladım gibi zatenDaha iddialı dramlar istiyorum
Ağlama Anne izleyeceğim galiba
![]()
Bilmiyorum pür dikkat izleme isteğim gelmiyor.Neyden sıkıldın yahu dün bölüm güzeldigerçi tam kafayla bakamadım diziye dün canım sıkılınca birşeye ağlama anneye bende bakacam da elimi bırakmayı da bırakasım yok bakalım ne yapacam
![]()
Bilmiyorum pür dikkat izleme isteğim gelmiyor.![]()
Bölüm yine güzeldi Pazar günleri devam eder dizimDün bende öyle pür dikkat izleyemedim haftaya daha hareketli bir bölüm olacak gibi fragmandan anladığım kadarı ile
@gözlemci kuzum sen nasıl buldun bölümü![]()
Bölüm yine güzeldi Pazar günleri devam eder dizimÇok hoşuma gitti yine ve orta tempolu bir bölüm fakat son sahneler çok iyiydi
![]()
Bu sene baya dizi var yaDün bende beğendim de bir ara canım sıkıldı kopar gibi oldum ama baktım iyiydi ağlama anne de başlıyor bakalım ne yapacağım
Bu sene baya dizi var yabakalım neler olacak
Aynen Ağlama Anne izleyeceğim ya da Bir Litre Gözyaşı
Aynen Ağlama Anne izleyeceğim ya da Bir Litre Gözyaşı![]()
Artık elini bırakmaya karar verdimValla bende aklım ağlama annede tanıtım kısa olmasına rağmen merak ettim valla
Artık elini bırakmaya karar verdim![]()