- Reaksiyon puanı
- 67,846
- Puanı
- 1,060
Tuba iyidirSanırım Tubasını gölgede bıraktı diye çekemiyor @Forumdash @xemrexxx
Tuba iyidirSanırım Tubasını gölgede bıraktı diye çekemiyor @Forumdash @xemrexxx
Yok ben Beren ve Meryemi seviyorum Ve onların eline su dökemez Züleyha ve Ferideyiyi de unutmayayımSanırım Tubasını gölgede bıraktı diye çekemiyor @Forumdash @xemrexxx
@xemrexxx de Meryem fanı ama Elçininde hakkını veriyorYok ben Beren ve Meryemi seviyorum Ve onların eline su dökemez Züleyha ve Ferideyiyi de unutmayayım
Hoşttt lanetElçinden değil Fark şu Elçin kadın oyuncu diğeri ecünnü başı @Forumdash @xemrexxx
Sen öyle san koca karı .ss
@Forumdash Elçinden beni soğutmak için seni harcıyor bende forumdashı elçine ısındırmak için seni harcıyorum @mrt-06 @xemrexxx @serhattÇocukluğumuzdan beri gülüşümüz aynı masumlukta.
Aklınıza sağlık Sonunda sizlere adam harcamayı öğretebildim@Forumdash Elçinden beni soğutmak için seni harcıyor bende forumdashı elçine ısındırmak için seni harcıyorum @mrt-06 @xemrexxx @serhatt
Olan hep @xBUGRAx a olur zatenAklınıza sağlık Sonunda sizlere adam harcamayı öğretebildim
BananeOlan hep @xBUGRAx a olur zaten
İftiracı bacılar. Ss @Forumdash
Ben yinede @Forumdash abicim gibi tek seni atmadım kuyuya @serhatt la attımİftiracı bacılar. Ss @Forumdash
GEBERBen yinede @Forumdash abicim gibi tek seni atmadım kuyuya @serhatt la attım
@eskici Şahit
İffet dizisindeki iffet gibisin cama sıkıştıran sıkıştırana seni