Darısı @Forumdash başına çünkü kafama takıp duruyordu 40 yılı başı bir kadın oyuncu sevmişizİlk kez sana katılıyorum ecünnü değil dediğin konusunda![]()
Darısı @Forumdash başına çünkü kafama takıp duruyordu 40 yılı başı bir kadın oyuncu sevmişizİlk kez sana katılıyorum ecünnü değil dediğin konusunda![]()
O ne karışır ayol .ssDarısı @Forumdash başına çünkü kafama takıp duruyordu 40 yılı başı bir kadın oyuncu sevmişiz![]()
![]()
@xemrexxx
Bacım bak diyorum sana bu kızıdişi başka içi başka. Dışı kadar içi güzel değilDarısı @Forumdash başına çünkü kafama takıp duruyordu 40 yılı başı bir kadın oyuncu sevmişiz![]()
![]()
@xemrexxx
Hoşt bunak .ssBacım bak diyorum sana bu kızıdişi başka içi başka. Dışı kadar içi güzel değil
@serhatt sen bi sus gözünü sevim yaa senin kategorin bile değil![]()
Parayla yapıyorlar bunları ablacım.Facem dışında bişiyim yok ordada kimse kalmadı diğer yerlere dağıldılar![]()
![]()
Elçine tebrikler zaten ecünnü değil bu kız dememden ne kadar kaliteli olduğunu anlıyorsunuzdur![]()
![]()
@mrt-06 @Bully @Maskeli Fedai @MEnes @MasacRE @eskici @kerem @Forumdash @Özgür @Yiğitt @sokak sanati
Aaa nerden @xemrexxx in adamı oluyormuş .ss
Sen bu kızı seviyor musun ablacım.
Evet seviyorum @Forumdash abicim başıma kakıp duruyorSen bu kızı seviyor musun ablacım.![]()
Şaşılacak sey de ondan .ss
Aaaa ben şok neden 😱
De de kurtul