Darısı @Forumdash başına çünkü kafama takıp duruyordu 40 yılı başı bir kadın oyuncu sevmişiz @xemrexxxİlk kez sana katılıyorum ecünnü değil dediğin konusunda
Darısı @Forumdash başına çünkü kafama takıp duruyordu 40 yılı başı bir kadın oyuncu sevmişiz @xemrexxxİlk kez sana katılıyorum ecünnü değil dediğin konusunda
O ne karışır ayol .ssDarısı @Forumdash başına çünkü kafama takıp duruyordu 40 yılı başı bir kadın oyuncu sevmişiz @xemrexxx
Bacım bak diyorum sana bu kızıdişi başka içi başka. Dışı kadar içi güzel değilDarısı @Forumdash başına çünkü kafama takıp duruyordu 40 yılı başı bir kadın oyuncu sevmişiz @xemrexxx
Hoşt bunak .ssBacım bak diyorum sana bu kızıdişi başka içi başka. Dışı kadar içi güzel değil
@serhatt sen bi sus gözünü sevim yaa senin kategorin bile değil
Parayla yapıyorlar bunları ablacım.Facem dışında bişiyim yok ordada kimse kalmadı diğer yerlere dağıldılar
Elçine tebrikler zaten ecünnü değil bu kız dememden ne kadar kaliteli olduğunu anlıyorsunuzdur @mrt-06 @Bully @Maskeli Fedai @MEnes @MasacRE @eskici @kerem @Forumdash @Özgür @Yiğitt @sokak sanati
Sen bu kızı seviyor musun ablacım.@xemrexxx in adamını tacizden koruması bile yeter bence
Evet seviyorum @Forumdash abicim başıma kakıp duruyor @xemrexxx @eskici @serhattSen bu kızı seviyor musun ablacım.
Şaşılacak sey de ondan .ss
Aaaa ben şok neden 😱
Sen bu kızın gerçek yüzünü bilmiyorsun bacım Bu gülben ergen gibi @xBUGRAx sahte gülüşü var Kanma
Bende bunamış dememek için zor tutuyorum kendimi @ForumdashAaaa ben şok neden 😱
De de kurtulBende bunamış dememek için zor tutuyorum kendimi @Forumdash