Asıl Elçin ne balonun önde gideni.Ceren Moray ne hiç normal kadın oyuncu sevemiyormusun sen
------
Başka türlü bakmazdım
Asıl Elçin ne balonun önde gideni.Ceren Moray ne hiç normal kadın oyuncu sevemiyormusun sen
------
Başka türlü bakmazdım
Ergüçlü değildir inş oyuncu bile değil çünkü en iyi dedinyaAklına geleni söyle kesin benim hazal ecünnü çıkar
Allah senin canını almasın hazar o hazal değil Benimki Hazal KayaErgüçlü değildir inş oyuncu bile değil çünkü en iyi dedinya
Aaa o bas ecünnülerden o değilse tamam Hazal Kaya ya okadar gıcık değilim onu sevebilirsin en azından gıcık değilim oyun hamuru yüzlü kızAllah senin canını almasın hazar o hazal değil Benimki Hazal Kaya
Hele gıcık ol seni keserim valla Hazar da eh işte Söyleyeyim de oyna bir gün yüzüyleAaa o bas ecünnülerden o değilse tamam Hazal Kaya ya okadar gıcık değilim onu sevebilirsin en azından gıcık değilim oyun hamuru yüzlü kız
Kendi neydi ki yandan yemişini yapacaklar.Orijinal dizide cinayet falan yokmuş. Ay bunlar telifli uyarlama diye UTC'nin yandan yemişini yapacaklar pes. 😱
Ha başka şey olsa cevap vermezsin ama buna hemen damladın. Ben anlamam parasını ödedilerse düzgün uyarlayacaklar onu bunu karıştırıp çorba etmeyecekler.Kendi neydi ki yandan yemişini yapacaklar.
Akıl veriyor Medyapım’a uyarlama konusunda. Alev Alev - Menajer gibi mi uyarlasın.Ha başka şey olsa cevap vermezsin ama buna hemen damladın. Ben anlamam parasını ödedilerse düzgün uyarlayacaklar onu bunu karıştırıp çorba etmeyecekler.
Akıl veriyor Medyapım’a uyarlama konusunda. Alev Alev - Menajer gibi mi uyarlasın.
Alev Alev’i sonuna kadar izleyen tek kişiyim benden iyi kimse bilemez.
Alev Alev’i sonuna kadar izleyen tek kişiyim benden iyi kimse bilemez.
Evet senin gibiler yüzünden mahvettiler güzelim hikayeyi.Alev Alev’i sonuna kadar izleyen tek kişiyim benden iyi kimse bilemez.
Ay o dış ses olayını da UEK'den çalmışlar işte diğerleri başroldü ama her şeyi ölen kadın anlatırdı.Melike Güner'in ekrana dönüyor olmasına sevindim. Elçin de iyi seçim ama başrol Ceren Moray ise Elçin ne olacak sadece anlatıcıysa ilginç bir seçim olmuş.
Bunun da orijinaline bakmamız gerekiyor. @xBUGRAx
Ben link buldum başlayınca söylerim sana da. Merak ettim işi.Bakalım ya Çocukluk’a bakmamıştım gördük izlemek lazım.
Elçin'i öyle sadece basit bir dış ses yapmazlar bence.Ay o dış ses olayını da UEK'den çalmışlar işte diğerleri başroldü ama her şeyi ölen kadın anlatırdı.
Yapmazlar ama Allah bilir orijinaline dış ses de yoktur bildiğin oradan buradan çalıp çırpıp çorbaya çevirmişler.Ben link buldum başlayınca söylerim sana da. Merak ettim işi.
Elçin'i öyle sadece basit bir dış ses yapmazlar bence.