Elçin Sangu Twitter'ı Karıştırdı!

Kız bildiğin bunu demek istemiş bunun kıvıracak yönü yok, kaşına gözüne bakıp aman ne güzel söylemiş demek hiç doğru olmaz. Sadece "iyi bir oyuncu" der geçerim bu kıza bundan sonra.
İnsanlar çok hassas bu sıralar. Elçinin'de dikkat etmesi lazım. Burada insancıl ayakları yapmış tüm insanları sevmeliyiz tüm insanlar eşit vs vs.. böyle insanların gün geçtikçe gerçek yüzü ortaya çıkıyor. Allah büyük ama umarım kendisi büyük bir acı yaşamaz.

Hümanizmi ne zannediyorlar anlayabilmiş değilim.Hümanizm insanı sevmektir.Yunus gibi sevmektir.Masum insanlara kıyanlara hümanizm adı altında "birşey söyleyemem" demek nasıl bir çelişkidir?

Düşünceleri beni ilgilendirmez ama savunduğu görüşün farkında olmayan insanlardan hoşlanmıyorum.

Ben pek bir şey göremedim insanı insan olduğu için sevmek lazım. He yazmasaydı daha iyi olurdu belki böyle bir kargaşa ortamında millet çatacak yer arıyor Sıla'ya da aynısını yaptılar.
Çok görmemek lazım kötü niyetle yazmadığını düşünüyorum.

Teröristleri ben insan olarak görmüyorum.

Sıla çok çok farklıydı onda destek çıktılar.

Teröristleri ben insan olarak görmüyorum.

Sıla çok çok farklıydı onda destek çıktılar.
Ben de yanlış anlaşılmamak için belirteyim sen insan olarak görmesen de evet onlar birer insanlar ama bizim bütünlüğümüze uymayan karaktersiz yapıdaki insanlar hiçbir şekilde savunulacak tarafları yok. Bu ülkede tüm insanlar barış içinde yaşayamaz mı sorusunun net bir yanıtını verebilir miyiz bilemiyorum yüzyıllardır süre gelen bir çatışma ve bitecek gibi de değil.

Deniz'cim senin bir yakının şehit olsa ve biriside sana aman onlara bela okumayın , lanetlemeyin zaten öldüler derse senin cevabını çok merak ediyorum. Ateş düştüğü yeri yakar.
Bazen yanlışa yanlış doğruya doğru demek lazım.

Benim yakınım şehit olsa ne yapardım bilmiyorum ama ailem için konuşayım annemin ilk çocuğu benim de ablam oluyor doğal olarak hastanede doktorların yanlış iğne yapması sonucu öldü. Ne diyelim bela okusak geri mi gelecek gelmeyecek. Önemli olan askerler şehit olmadan önce yapılması gerekenler. Bu ülkedeki insanları zoraki askerliğe tabii tutup, kendi evlatlarını askere göndermeyen zihniyetteki bir ülkede yaşıyoruz biz. Madem o kadar yüreklisin ve madem şehitlere bu kadar üzülüyorsan, her vatandaşı bile bile ölüme sürükleyebiliyorsan o zaman çaresini bulacaksın bu insanların bu acıyı çekmeye, genç yaşta ölmeye hiçbir cümle tarif edemez bunu kesinlikle.

Sen farklı yerlere girersen birbirimizle konuşamayız haliyle birbirimizin derdini anlayamayız. Neyse herkesin kendi düşüncesidir saygın duyarım.

Sen farklı yerlere girersen birbirimizle konuşamayız haliyle birbirimizin derdini anlayamayız. Neyse herkesin kendi düşüncesidir saygın duyarım.
Ben terörü savunmuyorum yanlış anlama ama bela okumak, sela vermek vs şeyler yapmak yerine somut işleyişler yapmalı bu devlet. Sadece boş durmakla olmaz bu işler ben bunu anlatıyorum.

Ben terörü savunmuyorum yanlış anlama ama bela okumak, sela vermek vs şeyler yapmak yerine somut işleyişler yapmalı bu devlet. Sadece boş durmakla olmaz bu işler ben bunu anlatıyorum.
Ya Deniz ben sana Elçin hakkında neden böyle düşünüyorsun tarzında sordum ama sen ısrarla başka konulara geçiş yapıyorsun.
Çünkü Elçinin yanlış yaptığının farkındasın. Allahtan rahmet dilemek varken neden böyle şeyler yazılı ki? bende bunu anlamıyorum dedim.

Sen çok konulara girdin Sıla'yı bile kattın araya.

elçin burda anlatmak istediği insanların birbirine kin duymamasıdır...sosyal medyada bazı kişiler bunu yanlış yere çekmişler

Elçin kötü niyetle yazmamış ki bunu diyorum ben.

Acaba burda kast ettiği pkk mı yoksa kürt vatandaşları mı? Çünkü günlerdir Twitter'da terörist kürt ayırmadan tüm kürtlerin soyları kurusun hepsi gebersin şeklinde tweetler atılıyor.

Belki düşüncelerini yanlış bir şekilde ifade etmiş ama yapılan bazı yorumları çok saçma buldum. Ne malum Elçin'in rahmet dilemediğini, üzülmediğini. Yani bunları illa sosyal medyadan yazması mı gerekiyor?

Böyle bir zamanda ünlülerin ne yazdığıyla, kimi takip ettiğiyle ilgileneceklerine acılarını yaşasınlar. Geçtiğimiz günlerde Aydilge'ye ortada hiçbirşey yokken aynen bu şekilde linç girişiminde bulundular. Bergüzar Korel aynı şekilde. Hatta Sedef tek bir kötü söz etmemesine rağmen Instagramındaki fotoğraflarına yapılan yorumları görünce kötü oldum. Beren Saat'e protesto için yapılan saçmalığı saymıyorum bile.

Böyle günlerde ünlülerle uğraşacağımıza acımızı insanca yaşamak daha mantıklı geliyor bana.

Acaba burda kast ettiği pkk mı yoksa kürt vatandaşları mı? Çünkü günlerdir Twitter'da terörist-kürt ayırmadan tüm kürtlerin soyları kurusun hepsi gebersin şeklinde tweetler atılıyor.
Atacan bence teröristlere diyordur o kadarda ileriye gideceğini düşünmüyorum. Teröristlere geberin yada bela okumayın diyor işte. Kendisinin kitabında yokmuş böyle bir şey.

Özgür'cüm ne malum rahmet dilemediği diyorsun evet belki kendi içinde demiştir ama allah aşkına bunu nasıl normal karşılıyorsun anlamadım.
Kız açık açık demiş işte Teröristlere demeyin kötü laflar diye.
Sende Sedefini sıkıştırdın araya o ne yapmış bakayım.

bazan ne yazıkki biz birbirimizi dahi yanlış anlamakta çok becerikliyizdir..burda elçine çok gereksiz yüklenilmiş onun anlatmak istediğinide anlamamışlar..

İyi bir şey dememiş ama kötüde dememiş bence. Ama zaman olarak sıkıntılı bir dönemde olunması tepkiyi gerektiğinin çok üstüne çıkartmış o kadar.