Elçin Sangu Twitter'ı Karıştırdı!

kim bunlar ya ünlüymüş
alayı aynı bunların alayı

Benim yakınım şehit olsa ne yapardım bilmiyorum ama ailem için konuşayım annemin ilk çocuğu benim de ablam oluyor doğal olarak hastanede doktorların yanlış iğne yapması sonucu öldü. Ne diyelim bela okusak geri mi gelecek gelmeyecek. Önemli olan askerler şehit olmadan önce yapılması gerekenler. Bu ülkedeki insanları zoraki askerliğe tabii tutup, kendi evlatlarını askere göndermeyen zihniyetteki bir ülkede yaşıyoruz biz. Madem o kadar yüreklisin ve madem şehitlere bu kadar üzülüyorsan, her vatandaşı bile bile ölüme sürükleyebiliyorsan o zaman çaresini bulacaksın bu insanların bu acıyı çekmeye, genç yaşta ölmeye hiçbir cümle tarif edemez bunu kesinlikle.
Madem öyle yazdın cevap vermeden içimde kalacak

Sanki onların evlatlari gitse pkk mi bitecek bu düşünce çok yanlis.Diger düşünce Erdogan hhiç kimsenin yapmadıgini yalip çözüm sürecini başlattı 3 yıl boyunca şehit haberi gelmedi bölgeye huzur geldi.vs vs barış gelsin diye çok uğraşıldı

Erdogan karakollari geliştirdi kalekol yaptı kendi tankimizi ucagimizi falan yaptık.

Vatandasi ölüme surukluyenler Erdogan dusmanligi yüzünden kendinden gecip pkkyla iş tutanlardir.Savaşı Erdogan başlattı diyenler ise pkkyi aklama operasyonundan başkası degildir.

Son düzenleme: