Elçin Sangu Twitter'ı Karıştırdı!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
Elçin Sangu Twitter'ı Karıştırdı!

1024x510x136059.jpg.pagespeed.ic_.7K2cxVp7it-150x150.jpg

Kiralık Aşk ile yıldızı parlayan Elçin Sangu sosyal medya kurbanı oldu.

Elçin Sangu'nun dün attığı twittler yüzünden hayranlarından büyük tepki gördü. Güzel oyuncu tepkilere rağmen benzer twittler atmaya devam edince hayranlarını iyice çıldırttı.

Sosyal medyada büyük tepki gören Elçin Sangu'dan özür mesajı bekleniyor.

Hayranlarından gelen tepkiler;

''Onları savunmanı beklemezdim Elçin, onların ellerinde kaç şehitin kanı var birde üzülelim mi ölmelerine''

"Eğer bir vatanseverin elinden hiçbir şey gelmiyorsa en azından "Dil, kalptekini söyler"... Sen söyleyebiliyor musun?"

"Kiralık Aşk dizisini bitirdin tebrik ederim bu sözlerinle."

"Hem bu bayrağın altında yaşayıp, hem bu vatanın ekmeğini yiyip, hem de bunu yazabilmek. Cidden yazık."

"Kimi lanetleyemiyor, kime ölsün diyemiyorsunuz? Alçakça planlar kurup, körpecik oğlanlarımızı şehit edenlere mi bu duyarlılığınız?"

"Sizin evin kapısını çalıp kardeşinin oğlunun şehit düştüğünü söyleseler de böyle konuşabilecek miydin?"

''Bizim dirimiz asker, ölümüz şehittir. onların dirisi kalleş, ölüsü leştir.''
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dilerim demek bu kadar zor mu Elçin?
Evet belki de kötü bir niyetin yoktu ama insanlar çok hassas. Ne olurdu böyle şeyler yazmasaydın. Sana hiç yakıştıramadım şahsen sende de beklemezdim.

Dediğim gibi yaptığın büyük ayıp onların ellerinde kaç şehitin kanı var birde üzülelim mi ölmelerine? İnsanın başına gelmeyince anlamazmış ya umarım seninde hayranlarından aldığın beddualardan sonra başına aynısı gelmez.

Kız kötü birşey söylememiş eğer twetler sadece bunlarsa. Bazı insanlar böyle şeyleri reddederken, bazı insanlar tam agresifle beslenirler, dünyanın birbirini dengelemesi diyoruz buna.

kötü bir şey dememiş kız illa türke ya da kürde nefret kusmasına gerek yok twitterdan:)

kötü bir şey dememiş kız illa türke ya da kürde nefret kusmasına gerek yok twitterdan:)
Ya nasıl kötü bir şey yok ya. Yapma Emre'cim insanlar çok hassas. senin yakının şehit olsa böyle mi düşünürdün acaba. Yani şehitler için allahtan rahmet dilersin çekilirsin köşene niye böyle yazıyorsun. :)

kız insan ayrımı yapmayın demiş ama bilmiyor ki 2 tip insan vardır :)

Sonuç olarak kız birşey söylememiş? Olayı en basitinden, gidipte ankarada malum ırka saldırmalarına tepki bile göstermiş olabilir.

Bende sevmiyorum ama masumada dokunacak değiliz.
Yok diğer haber siteleri açınca bende açayım dedi. Hem konuda kendi yorumu katmadım ki onun twittlerini koydum. Yorumlamayı size bıraktım. :)

Yok diğer haber siteleri açınca bende açayım dedi. Hem konuda kendi yorumu katmadım ki onun twittlerini koydum. Yorumlamayı size bıraktım. :)

Kız Çerkezdi zaten hatırladığım kadarıyla yani sakat bir tarafı destekleme, deme olasılığı yok diye düşünüyorum. Asıl soru şu kıza belliki en başta ne twit attılarsa buda ona itafen bişiler yazmış. Yok gidipte bu kıza anan baban ölsün diyen zihniye var.

Kız Çerkezdi zaten hatırladığım kadarıyla yani sakat bir tarafı destekleme, deme olasılığı yok diye düşünüyorum. Asıl soru şu kıza belliki en başta ne twit attılarsa buda ona itafen bişiler yazmış. Yok gidipte bu kıza anan baban ölsün diyen zihniye var.
Kız açıkça teröristleri kötülerken abartmayın manasında demiş ilk twittinde. Onlar ölmüş sonuçta demiş. 2.twittinde ben kimseye ölsün gebersin diyemem demiş burada hayranlarını baskı yapınca kendi bildiğini okudu ters tepti.

Amann neyse yine bunlara bir şey olmaz unutulur gider. :D

Yaşasın hümanizm bu mudur adalet, insan sevmek. Ortada bir kötülük varsa birileri durduk yere insan ölduruyorsa aman pkklilar da insan Amanın onları oldurmeyin demek mıdir insanlık

Hadi Elcin bunu ekmek almak için bakkal yolladığı 13 yaşındaki oğlunun üzerinde tonlarca bomba patlinca çoğununu anca terliginden tanıyan anneye anlatsın anlat bakalım insan sevgini.

Anlat bu anneye insan sevgisinin Elçin

78ff6482784c43ae043e4c39b4f62cd4.jpg

Yaşasın hümanizm bu mudur adalet, insan sevmek. Ortada bir kötülük varsa birileri durduk yere insan ölduruyorsa aman pkklilar da insan Amanın onları oldurmeyin demek mıdir insanlık

Hadi Elcin bunu ekmek almak için bakkal yolladığı 13 yaşındaki oğlunun üzerinde tonlarca bomba patlinca çoğununu anca terliginden tanıyan anneye anlatsın anlat bakalım insan sevgini.

Anlat bu anneye insan sevgisinin Elçin

78ff6482784c43ae043e4c39b4f62cd4.jpg
Çok haklısın beyazsoy. Aklım almıyor gerçekten bu yaşanan durumlara. :)

Çok haklısın beyazsoy. Aklım almıyor gerçekten bu yaşanan durumlara. :)
Katile merhamet ölülere zulümdür. Elcinde bu kadar insan sevgisi var bir gün gitsin kamplara Suriyeli cocuklara gostersin elin Amerikasi Angelia Jolie her yıl geliyor ziyaret ediyor bizim unlululer katilere sevgisini gösteriyor bu da bizim toplumun çelişkisi sağlıklı dusunecek kimse kalmadı

Fazla yüklenmişler bence. Aslında kötü bir şey yazmamış, ama kendini biraz yanlış ifade ettiği için böyle bir tepki gördü sanırım. Her şeye rağmen linç edilmesini gereksiz buldum, kaldı ki kötü niyetle de yazdığını sanmıyorum.

Son düzenleme:
Gayet ayıp etmiş, çok da severdim bu kızı. Teröristin ölümüne üzülmek kabul edemeyeceğim bir zihniyet.