Ekranlara Veda Eden Kanallarımız...

TGRT NIN VE DİĞER KANALARINDA DEĞİŞTİĞİ LOGOLARIDA yayınlasaydın iyi olıurdu.

samanyolu ve kanaltürku unuttun

Reactions: The_Erinch
NTV Spor keşke kapanmasaydı diyeceğim bir kanal. TRTSpor ve Aspor dışında spor kanalı Yok eksikliği çok hissediliyor. TNT'de pusu vardı bir ara. CNBC-e ve Cine5'e de küçükken çizgi film bakıyordum bazen.
Ntvspor oldukça kaliteli bir spor kanalıydı. A spor gibi eyyamcı değildi.

Reactions: Gerekli24
Trt deki a spor a göre fena değil.Sen TRT de kimleri görmek isterdin?
TRT A Spora göre tabiki iyi ama stadyum yorumcuları bence çok kötü Güntekin Onay Alp Pehlivan çıkıyor bazen ama Stadyuma değil Ali Ece Rıdvan Dilmen Serkan Reçber Ercan Taner Uğur Karakullukçu ve NTVSpor'un genel olarak sunucuları. Bu saydığım isimlerden de pek sevemediğim kişiler var ama tespitleri yerinde ve mümkün olduğunca az taraflı davranan kişiler

Güntekin Onay Trt ye çıkmadı. Uğur Karakullukçu kendi isteğiyle ayrıldı.
Alp Pehlivanı başlarda tarafsız bulmuştum sonra çizgisini bozdu.

Güntekin Onay Trt ye çıkmadı. Uğur Karakullukçu kendi isteğiyle ayrıldı.
Alp Pehlivanı başlarda tarafsız bulmuştum sonra çizgisini bozdu.
Ben Alp Pehlivan'ı şu ana kadarki en tarafsız yorumcular olarak görüyorum gerçi son zamanlarda yorum dinlemiyorum. Uğur Karakullukçu TRT'de var mıydı en son Aspor'da diye biliyorum

Reactions: 12.Adam
Ben Alp Pehlivan'ı şu ana kadarki en tarafsız yorumcular olarak görüyorum gerçi son zamanlarda yorum dinlemiyorum. Uğur Karakullukçu TRT'de var mıydı en son Aspor'da diye biliyorum
ÖZGEÇMİŞİ
Öğrenciliği sırasında 2008 yılında futbol ağırlıklı bir blog tutmaya başlayan Uğur Karakullukçu, 2009'da NTV Spor'da blog yazarlarının konuk edildiği Yenilsen de Yensen de adlı programda medyaya ilk adımını attı. Aynı yıl Galatasaray TV'de, Yalnız Futbol [1] programında yorum yapmaya başladı. Yine 2009'da Taraf gazetesinde yaklaşık iki yıl boyunca altyapı futbolu üzerine köşe yazıları yazdı. 2011 yılında ise radyoculuk kariyerine Lig Radyo'da başladı ve çeşitli dönemlerde Eski Açık, Avrupa'nın Sesi, Euro 2012 Günlüğü, Hayatım Futbol gibi programları hazırladı ve sundu.

Ekim 2012'de yayın hayatına başlayan ve 4 yıl boyunca yayınlanan haftalık futbol e-dergisi Hayatım Futbol'da kurucu editörlük ve yazarlık[2] yaptı. Eurosport.com Türkiye'deki 22 Adam, 1 Top[3] adlı köşesinde futbol gündemi üzerine yazılar yazdı ve ayrıca Milliyet gazetesinin İddaa eki olan Milliyet Taktik'te İddia tahminleri yaptı. TRT Haber kanalında hafta içi her gece yayınlanan Spor Kritik programında spor gündemini yorumladı.

2014 yılından bu yana A Spor kanalında yorumcu, Sabah gazetesinde ise Spor Dış Haberler Sorumlusu olarak görev yapmaktadır.[4] Sabah adına 2016 Yaz Olimpiyatlarını Rio de Janeiro'da takip etmiştir.[5]

TRT de program yaptığından haberim yoktu.Sayende Öğrenmiş olduk.

Yeni öğrendim şu an hâlâ A Spor'da da değil diye biliyorum

Vay adamım...

Reactions: blacklion
Genel olarak yorumlara baktım bu arada değerli yorumlarını için teşekkür ederim...
Yaşça küçük olanların bile katılım yapması çok mutlu etti beni... Okadar yaşça büyük ve bu kanallar hakkında 2 kelam edebilecekleri bildiğim için.

CNBC-e en çok özlenen kanal olmuş.

O zaman özleyenlere gelsin be..