Ekranın Zirvesinin Yeni Bir Sahibi Olacak Mı?

kim derdi dimi ilk sezon kimsecikler sevmedi diziyi yedi bitirdi dediler kıza 2.sezon izleyenlerin sevgilisi
Yok güzellik anlamında ben öyküyü beğenyordum özellikle reklam cekeceklerdi onun için bi afiş çalişması yaptılar. Ben hala o öykü'deyim
At o resmi şuraya da güzellik görelim

Salı günü Aşk ve Ceza varsa Geniş Aile'de olmalı,Cumartesi'yede Bir Şarkısın Sen'i unutmuşsun bunlar şimdilik hatırladıklarım aklıma gelen olursa tekrar paylaşırım.Bu arada mübarek hergüne Arka Sokaklar'ı yazmışsın.

@pompy'in senin olabileceğini ciddi ciddi düşünmeye başladım

örnek verdik sadece panpa zirede yer alan yapımalr çoğaltılabilir
burada konu diğer günler elini kolunu sallayan zirveyi alırkene çarşamba sadece 2 yapımın olması

yazı güzel olmuş ama, öbgzk'nin ilk sezonu diğer tüm yapımları 10'a katlamıştı. her yerde öbgzk konuşuluyodu.
)) ki ilk 2 sezonunda ödül geceleinde kimseye zerre ödül bırakmıyodu, hepsi öbgzk'ye veriliyodu.

YD ve MY efsane diziler olarak kalacaklar gerçekten şaşırdım diğer günler zirve çok değişiyomuş ama çarşamba sadece 2 dizi

sadece ilk sezonda kaldı panpa damgası ama
ayrıca yd ve my yapımcılarını ihya etti

evet yaprak dökümü avrupa yakası ve muhteşem yüzyıl ambargo koyan diziler

2. Sezon da ödülleri her yerde çoğunlukla kazanıyordu.
düşüşe geçtiğince anca diğerleri bir kaç ödül nasiplendiler.
en prestijli iki ödül var: antalya ve altın kelebek diğerleri faso fiso
öbgz oralarda iyiydi
ancak dediğim gibi bir my ya da yd gibi 4 sezonluk bir hakimiyet kuamadı ekranda
2.sezondan sonra zireyi kaybetmeye başladı

en prestijli iki ödül var: antalya ve altın kelebek diğerleri faso fiso
öbgz oralarda iyiydi
ancak dediğim gibi bir my ya da yd gibi 4 sezonluk bir hakimiyet kuamadı ekranda
2.sezondan sonra zireyi kaybetmeye başladı
2. Sezon değil, ali kaptan, aylin ve osman gitmeseydi o kadar güç kaybetmezdi. Gördüğüm gibi bu sistemde osman 13 alıyor. Düşün öbgzk nasıl bir koz kaybetmiş. Bak my de de hürrem gitti, o eski güç ağırlık bitti. Önemli olan kadronun sürekliliği. Yoksa öbür türlü düşüş kaçınılmaz.

my de 100-103 bölüm arası hürrem-hatçe-şah-nigar-mehmet-lütfi paşa başta olmak üzere kadronun yarısı gitti

Ab grubunda
Küçük Ağa 1 inci
Tebrikler