Yok güzellik anlamında ben öyküyü beğenyordum özellikle reklam cekeceklerdi onun için bi afiş çalişması yaptılar. Ben hala o öykü'deyimkim derdi dimi ilk sezon kimsecikler sevmedi diziyi yedi bitirdi dediler kıza 2.sezon izleyenlerin sevgilisi
Yok güzellik anlamında ben öyküyü beğenyordum özellikle reklam cekeceklerdi onun için bi afiş çalişması yaptılar. Ben hala o öykü'deyimkim derdi dimi ilk sezon kimsecikler sevmedi diziyi yedi bitirdi dediler kıza 2.sezon izleyenlerin sevgilisi
Yok güzellik anlamında ben öyküyü beğenyordum özellikle reklam cekeceklerdi onun için bi afiş çalişması yaptılar. Ben hala o öykü'deyimAt o resmi şuraya da güzellik görelim
örnek verdik sadece panpa zirede yer alan yapımalr çoğaltılabilirSalı günü Aşk ve Ceza varsa Geniş Aile'de olmalı,Cumartesi'yede Bir Şarkısın Sen'i unutmuşsun bunlar şimdilik hatırladıklarım aklıma gelen olursa tekrar paylaşırım.Bu arada mübarek hergüne Arka Sokaklar'ı yazmışsın.
@pompy'in senin olabileceğini ciddi ciddi düşünmeye başladım
sadece ilk sezonda kaldı panpa damgası amayazı güzel olmuş ama, öbgzk'nin ilk sezonu diğer tüm yapımları 10'a katlamıştı. her yerde öbgzk konuşuluyodu.)) ki ilk 2 sezonunda ödül geceleinde kimseye zerre ödül bırakmıyodu, hepsi öbgzk'ye veriliyodu.
2. Sezon da ödülleri her yerde çoğunlukla kazanıyordu.sadece ilk sezonda kaldı panpa damgası amaayrıca yd ve my yapımcılarını ihya etti
en prestijli iki ödül var: antalya ve altın kelebek diğerleri faso fiso2. Sezon da ödülleri her yerde çoğunlukla kazanıyordu.düşüşe geçtiğince anca diğerleri bir kaç ödül nasiplendiler.
2. Sezon değil, ali kaptan, aylin ve osman gitmeseydi o kadar güç kaybetmezdi. Gördüğüm gibi bu sistemde osman 13 alıyor. Düşün öbgzk nasıl bir koz kaybetmiş. Bak my de de hürrem gitti, o eski güç ağırlık bitti. Önemli olan kadronun sürekliliği. Yoksa öbür türlü düşüş kaçınılmaz.en prestijli iki ödül var: antalya ve altın kelebek diğerleri faso fisoöbgz oralarda iyiydiancak dediğim gibi bir my ya da yd gibi 4 sezonluk bir hakimiyet kuamadı ekranda2.sezondan sonra zireyi kaybetmeye başladı
my de 100-103 bölüm arası hürrem-hatçe-şah-nigar-mehmet-lütfi paşa başta olmak üzere kadronun yarısı gitti2. Sezon değil, ali kaptan, aylin ve osman gitmeseydi o kadar güç kaybetmezdi. Gördüğüm gibi bu sistemde osman 13 alıyor. Düşün öbgzk nasıl bir koz kaybetmiş. Bak my de de hürrem gitti, o eski güç ağırlık bitti. Önemli olan kadronun sürekliliği. Yoksa öbür türlü düşüş kaçınılmaz.
Haliyle ab de13-15 den 8'e düştümy de 100-103 bölüm arası hürrem-hatçe-şah-nigar-mehmet-lütfi paşa başta olmak üzere kadronun yarısı gitti
geçen sene ortalaması o değildiHaliyle ab de13-15 den 8'e düştü
Yaza doğru 13 den 8'e düştü. Demek ki bu sezon 8'den 5-6'yageçen sene ortalaması o değildi
şom ağız.ssYaza doğru 13 den 8'e düştü. Demek ki bu sezon 8'den 5-6'ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?