Ekranın Zirvesinin Yeni Bir Sahibi Olacak Mı?

kim derdi dimi ilk sezon kimsecikler sevmedi diziyi yedi bitirdi dediler kıza 2.sezon izleyenlerin sevgilisi:A
Yok güzellik anlamında ben öyküyü beğenyordum özellikle reklam cekeceklerdi onun için bi afiş çalişması yaptılar. Ben hala o öykü'deyim:X At o resmi şuraya da güzellik görelim:A

Salı günü Aşk ve Ceza varsa Geniş Aile'de olmalı,Cumartesi'yede Bir Şarkısın Sen'i unutmuşsun bunlar şimdilik hatırladıklarım aklıma gelen olursa tekrar paylaşırım.Bu arada mübarek hergüne Arka Sokaklar'ı yazmışsın.

@pompy'in senin olabileceğini ciddi ciddi düşünmeye başladım:)

Salı günü Aşk ve Ceza varsa Geniş Aile'de olmalı,Cumartesi'yede Bir Şarkısın Sen'i unutmuşsun bunlar şimdilik hatırladıklarım aklıma gelen olursa tekrar paylaşırım.Bu arada mübarek hergüne Arka Sokaklar'ı yazmışsın.

@pompy'in senin olabileceğini ciddi ciddi düşünmeye başladım:)
örnek verdik sadece panpa zirede yer alan yapımalr çoğaltılabilir :) burada konu diğer günler elini kolunu sallayan zirveyi alırkene çarşamba sadece 2 yapımın olması :F

yazı güzel olmuş ama, öbgzk'nin ilk sezonu diğer tüm yapımları 10'a katlamıştı. her yerde öbgzk konuşuluyodu. :))) ki ilk 2 sezonunda ödül geceleinde kimseye zerre ödül bırakmıyodu, hepsi öbgzk'ye veriliyodu.:)

YD ve MY efsane diziler olarak kalacaklar gerçekten şaşırdım diğer günler zirve çok değişiyomuş ama çarşamba sadece 2 dizi :)

yazı güzel olmuş ama, öbgzk'nin ilk sezonu diğer tüm yapımları 10'a katlamıştı. her yerde öbgzk konuşuluyodu. :))) ki ilk 2 sezonunda ödül geceleinde kimseye zerre ödül bırakmıyodu, hepsi öbgzk'ye veriliyodu.:)
sadece ilk sezonda kaldı panpa damgası ama :) ayrıca yd ve my yapımcılarını ihya etti :F

2. Sezon da ödülleri her yerde çoğunlukla kazanıyordu. :) düşüşe geçtiğince anca diğerleri bir kaç ödül nasiplendiler. :)
en prestijli iki ödül var: antalya ve altın kelebek diğerleri faso fiso :) öbgz oralarda iyiydi :) ancak dediğim gibi bir my ya da yd gibi 4 sezonluk bir hakimiyet kuamadı ekranda :)2.sezondan sonra zireyi kaybetmeye başladı

en prestijli iki ödül var: antalya ve altın kelebek diğerleri faso fiso :) öbgz oralarda iyiydi :) ancak dediğim gibi bir my ya da yd gibi 4 sezonluk bir hakimiyet kuamadı ekranda :)2.sezondan sonra zireyi kaybetmeye başladı
2. Sezon değil, ali kaptan, aylin ve osman gitmeseydi o kadar güç kaybetmezdi. Gördüğüm gibi bu sistemde osman 13 alıyor. Düşün öbgzk nasıl bir koz kaybetmiş. Bak my de de hürrem gitti, o eski güç ağırlık bitti. Önemli olan kadronun sürekliliği. Yoksa öbür türlü düşüş kaçınılmaz. :)

2. Sezon değil, ali kaptan, aylin ve osman gitmeseydi o kadar güç kaybetmezdi. Gördüğüm gibi bu sistemde osman 13 alıyor. Düşün öbgzk nasıl bir koz kaybetmiş. Bak my de de hürrem gitti, o eski güç ağırlık bitti. Önemli olan kadronun sürekliliği. Yoksa öbür türlü düşüş kaçınılmaz. :)
my de 100-103 bölüm arası hürrem-hatçe-şah-nigar-mehmet-lütfi paşa başta olmak üzere kadronun yarısı gitti :)