Ekranın Zirvesinin Yeni Bir Sahibi Olacak Mı?

kıvançta bir sülüman şevki yok
o daha çok kenan imirzalıoğlu-çağatay ulusoy arası performans gösterir o yüzden aynı etki cık olmaz

kıvançta bir sülüman şevki yok
o daha çok kenan imirzalıoğlu-çağatay ulusoy arası performans gösterir o yüzden aynı etki cık olmaz

senaryonun işlenişi sırasında diziye halit ergenç gibi bir yardımcı karakter bir obdusman yerleştirirler artık orası kolay

halit ergenç gibi biri gelirse kıvanç gölgesinde kaybolur

halit ergenç gibi derken başrole gelir demedim yani aşk-ı memnu daki slçuk yöntem gibi orta yaşlı veya yaşlı ağır abilerden biri diziye yerleşirse dizi hiçbir sorun yaşamaz

KPA'yı izlemem lazım.
YD'den daha güzeldir. Muhteşem'in ilk 2 sezonundan iyi olamaz belki ama 3 ve 4 sezonu eder KPA

KPA'yı izlemem lazım.
YD'den daha güzeldir. Muhteşem'in ilk 2 sezonundan iyi olamaz belki ama 3 ve 4 sezonu eder KPA

YD ?

yalan dünya desem değil ???

muhteşemin karşısında ne olursa izlenir artık muhteşem ölmüş fazla yıkaya yıkaya gaz çıkaracaklar diziden
)

aynı şeyi bende dedim dedim gidip buldular totosu yere yakını bizi mahvettiler
KG'deki gibi oynayacaksa bırak oynamasın dedim ama bi bereyle olacaksa işler o da oynayabilirmiş zaar
Bilemedim yaa

öykü karayel mi?

4.sezona da bişi yapamaz
Tuba my deki mişrima seviyesinde oyunculukta hala
2 mimikle idare ediyi
Hee Öyk. Ayyy canım benim yaa mumla arıyorum kızı resmen
Bari ikizi oynasaydı biz yerdik yine

KG'deki gibi oynayacaksa bırak oynamasın dedim ama bi bereyle olacaksa işler o da oynayabilirmiş zaar
Bilemedim yaa

Hee Öyk. Ayyy canım benim yaa mumla arıyorum kızı resmen
Bari ikizi oynasaydı biz yerdik yine
kim derdi dimi ilk sezon kimsecikler sevmedi diziyi yedi bitirdi dediler kıza 2.sezon izleyenlerin sevgilisi