Ekranın Zirvesinin Yeni Bir Sahibi Olacak Mı?

meryemin girmesine daha çok var meryem menopoza girene kadar kimbilir meryeme kimler ....:)
neyse konuya dönelim yani kösemin çekilip çekilmeyeceği yılan hikayesine dönebilir şu anda net olan bişey varki o da tahtın yeni sahibi kurt seyit shura olacak gibi :)
kıvançta bir sülüman şevki yok :) o daha çok kenan imirzalıoğlu-çağatay ulusoy arası performans gösterir o yüzden aynı etki cık olmaz:)

kıvançta bir sülüman şevki yok :) o daha çok kenan imirzalıoğlu-çağatay ulusoy arası performans gösterir o yüzden aynı etki cık olmaz:)

senaryonun işlenişi sırasında diziye halit ergenç gibi bir yardımcı karakter bir obdusman yerleştirirler artık orası kolay :)

halit ergenç gibi biri gelirse kıvanç gölgesinde kaybolur :)

halit ergenç gibi derken başrole gelir demedim yani aşk-ı memnu daki slçuk yöntem gibi orta yaşlı veya yaşlı ağır abilerden biri diziye yerleşirse dizi hiçbir sorun yaşamaz :)

KPA'yı izlemem lazım. :X YD'den daha güzeldir. Muhteşem'in ilk 2 sezonundan iyi olamaz belki ama 3 ve 4 sezonu eder KPA:X

KPA'yı izlemem lazım. :X YD'den daha güzeldir. Muhteşem'in ilk 2 sezonundan iyi olamaz belki ama 3 ve 4 sezonu eder KPA:X

YD ?

yalan dünya desem değil ???

muhteşemin karşısında ne olursa izlenir artık muhteşem ölmüş fazla yıkaya yıkaya gaz çıkaracaklar diziden :))

aynı şeyi bende dedim dedim gidip buldular totosu yere yakını bizi mahvettiler :)
KG'deki gibi oynayacaksa bırak oynamasın dedim ama bi bereyle olacaksa işler o da oynayabilirmiş zaar:X Bilemedim yaa :ozur:

öykü karayel mi?

4.sezona da bişi yapamaz :F Tuba my deki mişrima seviyesinde oyunculukta hala :F 2 mimikle idare ediyi :)
Hee Öyk. Ayyy canım benim yaa mumla arıyorum kızı resmen:F Bari ikizi oynasaydı biz yerdik yine:F:F

KG'deki gibi oynayacaksa bırak oynamasın dedim ama bi bereyle olacaksa işler o da oynayabilirmiş zaar:X Bilemedim yaa :ozur:

Hee Öyk. Ayyy canım benim yaa mumla arıyorum kızı resmen:F Bari ikizi oynasaydı biz yerdik yine:F:F
kim derdi dimi ilk sezon kimsecikler sevmedi diziyi yedi bitirdi dediler kıza 2.sezon izleyenlerin sevgilisi:A