Ekip 1 - Nizama Adanmış Ruhlar - Dizi Yorumları

BÖLÜM YORUMUM

harika bir bölüm izledik enfesti gerçekten aksiyon sahneleriyle olsun,yusufun dövüş sahneleriyle olsun gerçekten güzel bir bölüm izledik.dizi son 3 bölümdür tam istediğim gibi ilerliyor yani ikinci sezondaki o tadı yine almaya başladım diziden,ekip 1 ilerleyen bölümlerde daha heyecanlı bir hal alacak akifin yüzünü filan görücez,yılmaz deşifre olacak..senin de dediğin gibi neşetin, ekibi ve yılmazı kapıştırması,aslan çınara ulaşması iyiydi..akrep diziye çok yakışacak bence sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında? gelecek haftayı merakla bekliyorum dizi tekrar o merağı uyandırdı bizlerde her salıyı iple çekiyoruz artık
Dediğin her şeyin altına imzamı atarım aga tespitlerin yerinde ve doğru. Akrep rolü artırılırsa iş yapabilir ama belli olmaz ilerleyen bölümlerde daha sağlıklı yorum yaparız. Ama şu kesin ki reis yolcu...

Dediğin her şeyin altına imzamı atarım aga tespitlerin yerinde ve doğru. Akrep rolü artırılırsa iş yapabilir ama belli olmaz ilerleyen bölümlerde daha sağlıklı yorum yaparız. Ama şu kesin ki reis yolcu...
evet aga ahmet yenilmez üstad gidici,akrepin tipi rolüne çok uygun ben çok beğendim

Akrebin rolü artsa süper olabilir zaten bu tarz transferler diziye şart. Ama akif ortaya çıkmalı artık reiste ölüyor büyük ihtimalle reisin cenazesinde ortaya çıkar.
aga samanyolufanlarında diziden tüyo veren biri akif reisin cenazesinde mi ortaya çıkacak demişti

Muharrem Türkseven'in yeni açtığı mekan eat box'ta Barbaros Fatih Akçin ile birlikte...

10945775_1598520943694256_3432114094506055091_n.jpg

yok aga ilker,maskeli namı değer yılmazın mekanına gidiyor yılmaz arkadan sopayla düşürüyor kavga ediyorlar ve ilker senin artık kim olduğunu biliyorum diyor galiba yılmaz deşifre oldu
O zaman ikinci fragmanda çıkar. Son zamanda böyle çok yapıyorlar sadece bir kesit veriyorlar. İkinci fragmanda pazar günü çıkar artık.