Ekip 1 - Nizama Adanmış Ruhlar - Dizi Yorumları

92.bölüm fragmanından cem uçan

10917831_1597057930507224_1745486678318460806_n.jpg

aga ilkerin bu ani çıkışlarına ne diyorsun

Aga eğer olursa dizinin ilkelerine çok ters düşer 😡 zatin akifte yaşıyor böyle bir şey kesinlikle olmaz. Reis bence yakında diziden çıkar sen ne diyiyorsun aga bu konuda.
bende öyle düşünüyorum aga zaten pasifleştirildi rolü büyük ihtimalle cemaat hakkında verdiği röpörtajla ilgili bir şey bu

Aga aslında ayrılması kötü olacak arada gidip bilgi alabilirlerdi. Zaten dizideki oyuncular rolleri gereği hepsi sert ve asabi akıl danisacak kimse kalmadı eğer çıkarsa :(
aga çıkacağı da belli değil aslında ben ayrılacak dedim ama değiştiriyorum düşüncemi balıkçılıkta devam eder diyorum,neyse aga yarın devam ederiz sohbete iyi geceler

Nuh Şen (yönetmen): "92. bölüm revizyon biter, bu bölüm izlenmeye değer."

10931637_868030533248022_7862736149050457464_o.jpg

merakla bekliyoruz yeni bölümü gerçekten izlenmeye değer bir bölüm olacak son 2 bölüm dizi çok iyi bir şekilde ilerliyor o çizgide devam etmesi lazım

92.BÖLÜM ÖZETİ

Reis için ölüm kararı!

Oynadığı oyunla Neşet’in öldüğünü zanneden Yılmaz, tehlikenin bittiğini düşünür. Ancak Ekip 1, gizli bilgiler içeren diskin imha olmasıyla ölmek üzere olan Neşet’i konuşturmaya çalışır. Neşet’in ölmediğini öğrenen Firuzan, Ekip 1’e saldırır ve büyük bir çatışma başlar. Ekip 1, her şeyi yoluna koymaya çalışırken bu sırada Akrep Rüstem ortaya çıkar. Hedefte ise kesin ölüm kararı verilen Reis vardır.

Nizama Adanmış Ruhlar: Ekip 1 yeni bölümüyle yarın akşam 21.00'da Samanyolu TV'de.

92.BÖLÜM ÖZETİ

Reis için ölüm kararı!

Oynadığı oyunla Neşet’in öldüğünü zanneden Yılmaz, tehlikenin bittiğini düşünür. Ancak Ekip 1, gizli bilgiler içeren diskin imha olmasıyla ölmek üzere olan Neşet’i konuşturmaya çalışır. Neşet’in ölmediğini öğrenen Firuzan, Ekip 1’e saldırır ve büyük bir çatışma başlar. Ekip 1, her şeyi yoluna koymaya çalışırken bu sırada Akrep Rüstem ortaya çıkar. Hedefte ise kesin ölüm kararı verilen Reis vardır.

Nizama Adanmış Ruhlar: Ekip 1 yeni bölümüyle yarın akşam 21.00'da Samanyolu TV'de.
Ağa akrep rüstem kim?

aga bilmiyorum acemin yeni adami olabilir
yönetmen nuh sen twitterdan bu bolum unutulmayacak bir bolum olacak demis

Forum İstatistikleri

Konular
176,245
Üyeler
8,560
Son Üye
Ythreadarot