Ekip 1 - Nizama Adanmış Ruhlar - Dizi Yorumları

90.BÖLÜM ÖZETİ

Neşet köşeye sıkışıyor!

Kurulan bir tuzak sonucu ele geçirilen Sakaryalı, yakılarak öldürülmek istenir. Ekip 1, Sakaryalı’yı kurtarmak istese de Neşet’in kurduğu tuzaklar buna engel olur. Neşet, zaferini kutlamaya hazırlanırken Akif’in sesine benzeyen ve yüzü maskeli olan biri onu kurşun yağmuruna tutar. Beklemediği bu olay karşısında şok yaşayan Neşet, Yılmaz’ı deşifre etmekle tehdit ederek ondan yardım ister. Yılmaz ise bu kez hem Neşet’ten hem de Ekip 1’den kurtulmak için çok farklı bir plan yapar.

EKİP 1 YENİ BÖLÜMÜYLE BU AKŞAM 21.00'DA SAMANYOLU TV'DE

Bölüm genel olarak çok iyiydi özellikle akif sahneleri beni benden aldı. Bölümün kısa olmasından dolayı gereksiz sahne neredeyse hiç yoktu bundan sonra hep böyle yapsınlar. Ayrıca reiste acaba akifin yaşadığını biliyormudur @kvp-medya

Bölüm genel olarak çok iyiydi özellikle akif sahneleri beni benden aldı. Bölümün kısa olmasından dolayı gereksiz sahne neredeyse hiç yoktu bundan sonra hep böyle yapsınlar. Ayrıca reiste acaba akifin yaşadığını biliyormudur @kvp-medya
Aga bence biliyor,bölüm tam istediğim gibiydi geçen hafta sana bahsettiğim gibi aga tam 2.sezon tadındaydı aksiyon hiç durmadı helal olsun tüm ekibe benim istediğim bölümler bunlar işte

aga banada öyle geliyor sanki suzanla akifin bir bağlantısı var gibi,suzan carlosun orda olduğunu nerden biliyordu akifte o da carlosu kurtarmaya gitti

aga işte benim içinde önemli değil ama bu reytinglerle 4.sezonu göremeyiz
Aynen aga birde suzi ilk sakaryalinin yanına gidince yardım çağırdım dedi ve ekip 1 gelince de hayır akif olamaz diye kızdı. Bence kesin o biliyor akifi.

Aynen aga birde suzi ilk sakaryalinin yanına gidince yardım çağırdım dedi ve ekip 1 gelince de hayır akif olamaz diye kızdı. Bence kesin o biliyor akifi.
aynen öyle aga şimdi bu suzan interpolden değil mi nasıl biliyor reiste biliyor gibi suzanla reisinde bir bağlantısı olabilir mi sence?

aynen öyle aga şimdi bu suzan interpolden değil mi nasıl biliyor reiste biliyor gibi suzanla reisinde bir bağlantısı olabilir mi sence?
Aga reisin haberi olsabile sonradan öğrenmiştir zaten akif vurulup üstüne bomba patlayınca reiste vurulmuştu. İşin içinde suzi veya geçen sene bazı yaşlılar vardı isimleri herhalde yarenlerdi olsa olsa reis ve suzi orda birleşiyor ama nasıl olur bilemiyorum.

Aga reisin haberi olsabile sonradan öğrenmiştir zaten akif vurulup üstüne bomba patlayınca reiste vurulmuştu. İşin içinde suzi veya geçen sene bazı yaşlılar vardı isimleri herhalde yarenlerdi olsa olsa reis ve suzi orda birleşiyor ama nasıl olur bilemiyorum.
erenler aga,bende işin içinde onların olduğu düşünüyorum

Aga isimleri aklımda pek tutamıyorum :) herhalde reis de diziye ilk girince onlar daha önce ona sa ölüm süsü vermişler. Büyük ihtimalle akifte öyle olur.
işler karışacak aga ilerleyen bölümlerde yalnız erenleri niye hiç göstermediler bu sezon anlamadım,bu arada carlosu hiç konuşmuyoruz kurtulur mu diyorsun :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,245
Üyeler
8,560
Son Üye
Ythreadarot