Ekip 1 - Nizama Adanmış Ruhlar - Dizi Yorumları

Dediğin her şeyin altına imzamı atarım aga tespitlerin yerinde ve doğru. Akrep rolü artırılırsa iş yapabilir ama belli olmaz ilerleyen bölümlerde daha sağlıklı yorum yaparız. Ama şu kesin ki reis yolcu...

evet aga ahmet yenilmez üstad gidici,akrepin tipi rolüne çok uygun ben çok beğendim

evet aga ahmet yenilmez üstad gidici,akrepin tipi rolüne çok uygun ben çok beğendim
Akrebin rolü artsa süper olabilir zaten bu tarz transferler diziye şart. Ama akif ortaya çıkmalı artık reiste ölüyor büyük ihtimalle reisin cenazesinde ortaya çıkar.

Akrebin rolü artsa süper olabilir zaten bu tarz transferler diziye şart. Ama akif ortaya çıkmalı artık reiste ölüyor büyük ihtimalle reisin cenazesinde ortaya çıkar.
aga samanyolufanlarında diziden tüyo veren biri akif reisin cenazesinde mi ortaya çıkacak demişti

Muharrem Türkseven'in yeni açtığı mekan eat box'ta Barbaros Fatih Akçin ile birlikte...

aga samanyolufanlarında diziden tüyo veren biri akif reisin cenazesinde mi ortaya çıkacak demişti

Muharrem Türkseven'in yeni açtığı mekan eat box'ta Barbaros Fatih Akçin ile birlikte...

Aga yanlış degilsem yusufun cenazesi demişti. Ama yusuf cikmayacak gibi duruyor.

Aga yusuf çıkmazsa akif ve yusuf aynı ekipte olma ihtimali yok o zaman bu demek oluyor akif ekibe katılmayacak.
aga yusuf çıkmaz baksana dövüş sahneleriyle falan seyirciye ısındırmaya çalışıyorlar,o konu nasıl olacak merak ediyorum cidden

aga yusuf çıkmaz baksana dövüş sahneleriyle falan seyirciye ısındırmaya çalışıyorlar,o konu nasıl olacak merak ediyorum cidden
Aga aynen çok karışık bir hal aldı durum. Ama yusuf ölüp yüzü akife monte edilme fikri bana halen en iyi yol gibi görünüyor.

Akif ile ilgili bir şey var mı fragman da aga.
yok aga ilker,maskeli namı değer yılmazın mekanına gidiyor yılmaz arkadan sopayla düşürüyor kavga ediyorlar ve ilker senin artık kim olduğunu biliyorum diyor galiba yılmaz deşifre oldu

yok aga ilker,maskeli namı değer yılmazın mekanına gidiyor yılmaz arkadan sopayla düşürüyor kavga ediyorlar ve ilker senin artık kim olduğunu biliyorum diyor galiba yılmaz deşifre oldu
O zaman ikinci fragmanda çıkar. Son zamanda böyle çok yapıyorlar sadece bir kesit veriyorlar. İkinci fragmanda pazar günü çıkar artık.