ayyyy emrede rakibe oy kullanıcak kadar düşünce varmı hiç cnm
Yok Bully dahi göremiyor.Ozan'a sor.
sıfır oyda kalmkaktan iyidir
zaten emrenin aldığı oylardan biri @denizz19 e ait büyük ihtimal, bu hafta sıla havasını alır
ayyyy emrede rakibe oy kullanıcak kadar düşünce varmı hiç cnm
Yok Bully dahi göremiyor.Ozan'a sor.
sıfır oyda kalmkaktan iyidir
Sen batmışsın zaten bunun daha dibi iç çekirdek sen iyice battın.ayol burada batsam nolacak
rüşvet işe yaramamış amadenize yüksek puan vericem dedi öyle aldı cnm
sen kendine kullanmadınmı ayoll burda örnek davranış sergileyen tek kişi benimrüşvet işe yaramamış ama) onca çaba üç oy içinmiydi zaten birini saymıyoruz kendikendine verdiği oy kabul değil)
ay bi git starın 3.kanal olacak neredeyse git onu kurtarSen batmışsın zaten bunun daha dibi iç çekirdek sen iyice battın.
ben daha oy kullanmadımkisen kendine kullanmadınmı ayoll burda örnek davranış sergileyen tek kişi benim
1 gün daha kalsın bende ayın favori yazısı yarın veririm ben sanaben daha oy kullanmadımkihem niye kullanayım ikinizde dörder oyla eşitliği sağlamışsınız eşitliği bozmak istemiyorum))
hahaaayy ikinizin oyunu toplasan benim yarım kadar ediyor)) forumun yüzde ellisi beni destekliyor size yeni bir 1 kasım hezimeti yaşattım artık koalisyonsuz tek başıma yöneteceğim forumu))
ben bir ayla yetinmem 2023 e kadar hedefim hep birincilikte kalmak1 gün daha kalsın bende ayın favori yazısı yarın veririm ben sana
ben eylülde seçilmiştim ekim ayını yapmadılar 2 aydır bende kaldı vlla senden 1 ayda alsınlarda gör hahaahben bir ayla yetinmem 2023 e kadar hedefim hep birincilikte kalmak)
ben eylülde seçilmiştim ekim ayını yapmadılar 2 aydır bende kaldı vlla senden 1 ayda alsınlarda gör hahaah
hahahah bana giysi alman yeter vlla yine sana oy kullanırımönümüzdeki seçimlerde forumcanların emekli maaşına on kat zam yapmayı düşünüyorum ayrıca asgari ücret 20 bin tl olacakşimdiden seçim çalışmalarına başlamam lazım
orası kolay giysiden kolay ne var alırım tabihahahah bana giysi alman yeter vlla yine sana oy kullanırım
oy verme işlemi sona ermiş ama @Bully konuyu kapatmayı unutmuş sanırım
teşekürler düşünmen yeterli ...ikinizin arasında çok düşündüm ya senide çok seviyorum çiğdemide
öyle oldu işte
Forumun saati ile gerçek saat farklı olduğu için daha anketin kapanmasına yarım saat var yani.Anket otomatik kapanıyor. Kimse oy veremez artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?